Viikko 48: Koeviikko ja pakkasta

30.11.2012

Perjantain saavuimme viimeistä kertaa opistolle tänä syksynä. Ilmat on tulleet kylmiksi ja luntakin on satanut hieman, jota on kovasti jo odotettu. Opistolla on havaittavissa joulukiireitä ja muun muassa sunnuntaina järjestettävän musiikkikahvilan suunnittelu on loppusuoralla.

Tiistaina opettajat haastoivat oppilaat lentopallo-otteluun. Vähäisestä opettajien määrästä johtuen ottelu kuitenkin pelattiin epävirallisesti, jonka oppilaat voittivat reilusti.

Källeillä oli keskiviikkona seurojen jälkeen pikkujoulu. He viettivät siellä hauskan illan laulujen ja esitysten parissa. Ilta vierähti nopeasti mukavassa seurassa.

Tällä viikolla on ollut hieman hiljaisempaa koeviikon takia. Kaikilla on ollut kokeita, ja jokainen on tehnyt parhaansa kuka missäkin.

Huomenna saamme mennä käytännöntyön linjan poikien  järjestämään opistoiltaan, jota odotamme jo innolla.

Ensi viikolla meitä odottaakin monenlaiset juhlahetket, kun saamme osallistua itsenäisyysjuhlaan, jouluruokailuun, oman väen eli opiskelijoiden ja työntekijöiden joulujuhlaan, ja vielä lauantaina opiston joulujuhlaan kirkossa. Meillä täällä opistossa on ollut mukava puolivuotta. Olemme jo tutustuneet toisiimme, ja pidämme yhdesssä hauskaa. Isäntänä ja emäntänä on ollut kiva nähdä toisten solujen iltaelämää..

Tuuli ja Valtteri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.