Viikko 48: Koeviikko ja pakkasta

30.11.2012

Perjantain saavuimme viimeistä kertaa opistolle tänä syksynä. Ilmat on tulleet kylmiksi ja luntakin on satanut hieman, jota on kovasti jo odotettu. Opistolla on havaittavissa joulukiireitä ja muun muassa sunnuntaina järjestettävän musiikkikahvilan suunnittelu on loppusuoralla.

Tiistaina opettajat haastoivat oppilaat lentopallo-otteluun. Vähäisestä opettajien määrästä johtuen ottelu kuitenkin pelattiin epävirallisesti, jonka oppilaat voittivat reilusti.

Källeillä oli keskiviikkona seurojen jälkeen pikkujoulu. He viettivät siellä hauskan illan laulujen ja esitysten parissa. Ilta vierähti nopeasti mukavassa seurassa.

Tällä viikolla on ollut hieman hiljaisempaa koeviikon takia. Kaikilla on ollut kokeita, ja jokainen on tehnyt parhaansa kuka missäkin.

Huomenna saamme mennä käytännöntyön linjan poikien  järjestämään opistoiltaan, jota odotamme jo innolla.

Ensi viikolla meitä odottaakin monenlaiset juhlahetket, kun saamme osallistua itsenäisyysjuhlaan, jouluruokailuun, oman väen eli opiskelijoiden ja työntekijöiden joulujuhlaan, ja vielä lauantaina opiston joulujuhlaan kirkossa. Meillä täällä opistossa on ollut mukava puolivuotta. Olemme jo tutustuneet toisiimme, ja pidämme yhdesssä hauskaa. Isäntänä ja emäntänä on ollut kiva nähdä toisten solujen iltaelämää..

Tuuli ja Valtteri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.