Viikko 48: Koeviikko ja pakkasta

30.11.2012

Perjantain saavuimme viimeistä kertaa opistolle tänä syksynä. Ilmat on tulleet kylmiksi ja luntakin on satanut hieman, jota on kovasti jo odotettu. Opistolla on havaittavissa joulukiireitä ja muun muassa sunnuntaina järjestettävän musiikkikahvilan suunnittelu on loppusuoralla.

Tiistaina opettajat haastoivat oppilaat lentopallo-otteluun. Vähäisestä opettajien määrästä johtuen ottelu kuitenkin pelattiin epävirallisesti, jonka oppilaat voittivat reilusti.

Källeillä oli keskiviikkona seurojen jälkeen pikkujoulu. He viettivät siellä hauskan illan laulujen ja esitysten parissa. Ilta vierähti nopeasti mukavassa seurassa.

Tällä viikolla on ollut hieman hiljaisempaa koeviikon takia. Kaikilla on ollut kokeita, ja jokainen on tehnyt parhaansa kuka missäkin.

Huomenna saamme mennä käytännöntyön linjan poikien  järjestämään opistoiltaan, jota odotamme jo innolla.

Ensi viikolla meitä odottaakin monenlaiset juhlahetket, kun saamme osallistua itsenäisyysjuhlaan, jouluruokailuun, oman väen eli opiskelijoiden ja työntekijöiden joulujuhlaan, ja vielä lauantaina opiston joulujuhlaan kirkossa. Meillä täällä opistossa on ollut mukava puolivuotta. Olemme jo tutustuneet toisiimme, ja pidämme yhdesssä hauskaa. Isäntänä ja emäntänä on ollut kiva nähdä toisten solujen iltaelämää..

Tuuli ja Valtteri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.