Viikko 48: Juhlia ja joulupuuhia

28.11.2014

Viikonloppu oli tapahtumarikas. Oli joulunavajaiset, joululahjapaja, thanksgiving-päivä ja erään opettajamme 50-vuotissyntymäpäivät. Joulunavajaisissa esiintyi opiston isokuoro, kamarikuoro sekä tiernapojat. Myös yrittäjyyslinjalaisten yritykset myivät tuotteitaan.

Lauantaille meille oli järjestetty joululahjapajoja, joissa teimme mm. kynttilöitä, saippuaa ja havukransseja.

IMG_0466

 Sunnuntaina vietimme amerikkalaisopiskelijoiden järjestämää kiitospäivää. Ohjelmaan kuului esitys kiitospäivän historiasta sekä Thanksgiving – ateria. Ruoka oli taatusti hyvää!

IMG_0620

Sunnuntai-iltapäivänä oli opettajamme syntymäpäivä, joissa esiintyivät myös opiston kuorot.

IMG_9756

Nopeasti kulunut viikko huipentui torstaina opistolaisten odottamiin naisten- ja miesten iltoihin. Naistenillan ohjelmaan kuului mm. naurujoogaa ja miehet saunoivat suuressa käytännöntyönlinjan poikien rakentamassa telttasaunassa. Alla olevassa kuvassa pojat valmistautuvat rosvopaistin hautaamiseen.

IMG_9885

 Oli mahtavaa toimia isäntänä ja emäntänä ja tutustua eri solujen elämään ja ihmisiin paremmin. Muchas gracias!

 

Jenni ja Topi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.