Viikko 48: Jääkiekkoa ja joulumieltä

11.12.2021

Maanantaina palasimme opistolle hyvällä ja jouluisella fiiliksellä. Myös päärakennuksessa on ollut jouluinen fiilis, kun luonto- ja erälinjalaiset hakivat tiistaina joulukuusen yläaulaan ja se koristeltiin kauniisti.  Keskiviikkona oli tämän syksyn viimeinen opistoneuvoston kokous, johon innokkaat leipojat toivat glögiä ja joulutorttuja. 

Torstaina viihtyvyys lautakunta järjesti pikkujoulut. Jokainen kämppä sai itse suunnitella pikkujouluihin ohjelmaa ja pikkujoulujen yhteydessä jokaiselle kämpälle varattiin saunavuoro. Pikkujouluissa muunmuassa leivottiin, syötiin hyvää ruokaa ja pelattiin.  Perjantaina oli opiston jääkiekkojoukkueen White Eaglesin ensimmäinen ottelu ja voitimme 6-5. Muut opistolaiset katsoivat peliä streamin kautta, jonka yrittäjyyslinjalaisten perustama yritys Ustream järjesti. Perjantaina oli myös sosiaali- ja terveyslinjan opiskelijat saivat suoritettua ensimmäisen ensiapukurssinsa. Lauantaina valmistelimme musiikkikahvilaa ja harjoittelimme esityksiä.

 Tällä viikolla on kuultu paljon joululauluja, pelattu, harjoiteltu musiikkikahvilaan ja nautittu viimeisimmistä oppitunneista ennen kolmen viikon lomaa. Pitkin viikkoa on myös rakennettu mäkeä opistolle. Opistolla on ollut tällä viikolla rennompi ja rauhallisempi fiilis. Kiitos kaikille hyvästä viikosta!

 

-Joonatan ja Lyydia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.