Viikko 48: Jääkiekkoa ja joulumieltä

11.12.2021

Maanantaina palasimme opistolle hyvällä ja jouluisella fiiliksellä. Myös päärakennuksessa on ollut jouluinen fiilis, kun luonto- ja erälinjalaiset hakivat tiistaina joulukuusen yläaulaan ja se koristeltiin kauniisti.  Keskiviikkona oli tämän syksyn viimeinen opistoneuvoston kokous, johon innokkaat leipojat toivat glögiä ja joulutorttuja. 

Torstaina viihtyvyys lautakunta järjesti pikkujoulut. Jokainen kämppä sai itse suunnitella pikkujouluihin ohjelmaa ja pikkujoulujen yhteydessä jokaiselle kämpälle varattiin saunavuoro. Pikkujouluissa muunmuassa leivottiin, syötiin hyvää ruokaa ja pelattiin.  Perjantaina oli opiston jääkiekkojoukkueen White Eaglesin ensimmäinen ottelu ja voitimme 6-5. Muut opistolaiset katsoivat peliä streamin kautta, jonka yrittäjyyslinjalaisten perustama yritys Ustream järjesti. Perjantaina oli myös sosiaali- ja terveyslinjan opiskelijat saivat suoritettua ensimmäisen ensiapukurssinsa. Lauantaina valmistelimme musiikkikahvilaa ja harjoittelimme esityksiä.

 Tällä viikolla on kuultu paljon joululauluja, pelattu, harjoiteltu musiikkikahvilaan ja nautittu viimeisimmistä oppitunneista ennen kolmen viikon lomaa. Pitkin viikkoa on myös rakennettu mäkeä opistolle. Opistolla on ollut tällä viikolla rennompi ja rauhallisempi fiilis. Kiitos kaikille hyvästä viikosta!

 

-Joonatan ja Lyydia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.