Viikko 48: Jääkiekkoa ja joulumieltä

11.12.2021

Maanantaina palasimme opistolle hyvällä ja jouluisella fiiliksellä. Myös päärakennuksessa on ollut jouluinen fiilis, kun luonto- ja erälinjalaiset hakivat tiistaina joulukuusen yläaulaan ja se koristeltiin kauniisti.  Keskiviikkona oli tämän syksyn viimeinen opistoneuvoston kokous, johon innokkaat leipojat toivat glögiä ja joulutorttuja. 

Torstaina viihtyvyys lautakunta järjesti pikkujoulut. Jokainen kämppä sai itse suunnitella pikkujouluihin ohjelmaa ja pikkujoulujen yhteydessä jokaiselle kämpälle varattiin saunavuoro. Pikkujouluissa muunmuassa leivottiin, syötiin hyvää ruokaa ja pelattiin.  Perjantaina oli opiston jääkiekkojoukkueen White Eaglesin ensimmäinen ottelu ja voitimme 6-5. Muut opistolaiset katsoivat peliä streamin kautta, jonka yrittäjyyslinjalaisten perustama yritys Ustream järjesti. Perjantaina oli myös sosiaali- ja terveyslinjan opiskelijat saivat suoritettua ensimmäisen ensiapukurssinsa. Lauantaina valmistelimme musiikkikahvilaa ja harjoittelimme esityksiä.

 Tällä viikolla on kuultu paljon joululauluja, pelattu, harjoiteltu musiikkikahvilaan ja nautittu viimeisimmistä oppitunneista ennen kolmen viikon lomaa. Pitkin viikkoa on myös rakennettu mäkeä opistolle. Opistolla on ollut tällä viikolla rennompi ja rauhallisempi fiilis. Kiitos kaikille hyvästä viikosta!

 

-Joonatan ja Lyydia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.