Viikko 47: Thanksgiving Day ja valokuvaus

23.11.2012

Viikko on vierähtänyt nopeasti leppoisissa merkeissä. On tapahtunut monenlaista. Lauantaina teemana oli musiikki. Opistolaiset esittelivät omia instrumenttejaan ja näyttivät soittotaitojaan. Sen jälkeen saimme vielä jokainen vuorollaan ryhmän kanssa esittää oman musiikkiesityksen muille opistolaisille. Päivän aikana kuulimme myös alustuksen aiheesta musiikki. Alustuksen jälkeen kävimme keskustelua musiikista. Illalla saimme vielä reisjärveläisiä nuoria iltakylään. Ilta alkoi ystävyysotteluna salibandyssa, jossa Reisjärvi vei selvän voiton. Pelin jälkeen saimme viettää yhdessä musikaalisen illan. Näimme ja kuulimme toinen toistaan huikeampia esityksiä.

Sunnuntaina oli Thanksgiving-päivä, amerikkalainen kiitospäivä. Päivän aluksi kokoonnuimme kaikki auditorioon, jossa amerikkalaiset kertoivat ja esittivät meille kiitospäivän historiasta. Sen jälkeen oli juhlaruokailu, johon kaikki olivat pukeutuneet juhlallisesti.

Maanantaipäivä kului koulukuvauksen sekä uuden joulukortti-cd:n kuuntelemisen parissa. Illalla saimme kokea riemukkaita hetkiä, kun opiston pojat voittivat nivalalaiset sählyssä.

Oli mukava olla isäntänä ja emäntänä. Saimme nähdä opistoelämää erilaisesta näkökulmasta. Ilmapiiri opistossa on ollut avoin. Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä pelaillen ja jutellen. Näin alamme tuntea toisiamme paremmin. Kuluneen viikon aikana käytännöntyönlinjan pojat saivat biljardipöydän valmiiksi, joka on ollut kovassa käytössä. Saimme myös viikon aikana kokea ensimakua tulevasta koeviikosta.

Miia-Reetta ja Heikki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.