Viikko 47: Thanksgiving Day ja valokuvaus

23.11.2012

Viikko on vierähtänyt nopeasti leppoisissa merkeissä. On tapahtunut monenlaista. Lauantaina teemana oli musiikki. Opistolaiset esittelivät omia instrumenttejaan ja näyttivät soittotaitojaan. Sen jälkeen saimme vielä jokainen vuorollaan ryhmän kanssa esittää oman musiikkiesityksen muille opistolaisille. Päivän aikana kuulimme myös alustuksen aiheesta musiikki. Alustuksen jälkeen kävimme keskustelua musiikista. Illalla saimme vielä reisjärveläisiä nuoria iltakylään. Ilta alkoi ystävyysotteluna salibandyssa, jossa Reisjärvi vei selvän voiton. Pelin jälkeen saimme viettää yhdessä musikaalisen illan. Näimme ja kuulimme toinen toistaan huikeampia esityksiä.

Sunnuntaina oli Thanksgiving-päivä, amerikkalainen kiitospäivä. Päivän aluksi kokoonnuimme kaikki auditorioon, jossa amerikkalaiset kertoivat ja esittivät meille kiitospäivän historiasta. Sen jälkeen oli juhlaruokailu, johon kaikki olivat pukeutuneet juhlallisesti.

Maanantaipäivä kului koulukuvauksen sekä uuden joulukortti-cd:n kuuntelemisen parissa. Illalla saimme kokea riemukkaita hetkiä, kun opiston pojat voittivat nivalalaiset sählyssä.

Oli mukava olla isäntänä ja emäntänä. Saimme nähdä opistoelämää erilaisesta näkökulmasta. Ilmapiiri opistossa on ollut avoin. Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä pelaillen ja jutellen. Näin alamme tuntea toisiamme paremmin. Kuluneen viikon aikana käytännöntyönlinjan pojat saivat biljardipöydän valmiiksi, joka on ollut kovassa käytössä. Saimme myös viikon aikana kokea ensimakua tulevasta koeviikosta.

Miia-Reetta ja Heikki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.