Viikko 47: Thanksgiving Day ja valokuvaus

23.11.2012

Viikko on vierähtänyt nopeasti leppoisissa merkeissä. On tapahtunut monenlaista. Lauantaina teemana oli musiikki. Opistolaiset esittelivät omia instrumenttejaan ja näyttivät soittotaitojaan. Sen jälkeen saimme vielä jokainen vuorollaan ryhmän kanssa esittää oman musiikkiesityksen muille opistolaisille. Päivän aikana kuulimme myös alustuksen aiheesta musiikki. Alustuksen jälkeen kävimme keskustelua musiikista. Illalla saimme vielä reisjärveläisiä nuoria iltakylään. Ilta alkoi ystävyysotteluna salibandyssa, jossa Reisjärvi vei selvän voiton. Pelin jälkeen saimme viettää yhdessä musikaalisen illan. Näimme ja kuulimme toinen toistaan huikeampia esityksiä.

Sunnuntaina oli Thanksgiving-päivä, amerikkalainen kiitospäivä. Päivän aluksi kokoonnuimme kaikki auditorioon, jossa amerikkalaiset kertoivat ja esittivät meille kiitospäivän historiasta. Sen jälkeen oli juhlaruokailu, johon kaikki olivat pukeutuneet juhlallisesti.

Maanantaipäivä kului koulukuvauksen sekä uuden joulukortti-cd:n kuuntelemisen parissa. Illalla saimme kokea riemukkaita hetkiä, kun opiston pojat voittivat nivalalaiset sählyssä.

Oli mukava olla isäntänä ja emäntänä. Saimme nähdä opistoelämää erilaisesta näkökulmasta. Ilmapiiri opistossa on ollut avoin. Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä pelaillen ja jutellen. Näin alamme tuntea toisiamme paremmin. Kuluneen viikon aikana käytännöntyönlinjan pojat saivat biljardipöydän valmiiksi, joka on ollut kovassa käytössä. Saimme myös viikon aikana kokea ensimakua tulevasta koeviikosta.

Miia-Reetta ja Heikki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.