Viikko 47: Väsymystä ilmassa

22.11.2019

Sunnuntaina ilmassa oli havaittavissa vielä armeijapäivän jälkimainingit. Kierroksella meitä vastassa oli rivissä katse kolmessa tonnissa monia armeijaa leikkiviä “alokkaita”. Komentohuudot kajahtelivat naapurisoluihin asti. 

Sunnuntaina oli amerikkalaisten järjestämä Thanksgiving-päivä. Päivä alkoi näytelmällä, joka kertoi kiitospäivän syntymisestä. Näytelmä oli loistava. Päivän kohokohta oli juhla-ateria, jolloin koko opisto puki ykköset päälle. Nautimme amerikkalaisten toteuttamasta Thanksgiving-ateriasta, johon kuului amerikkalainen pääruoka, herkullinen jälkiruoka ja juhlavaa ohjelmaa. Päivä oli täysin onnistunut.

Maanantaina alkoi taas tuttu opistoarki. Viikolla ei tapahtunut mitään kovin erikoista. Keskiviikkona yllit olivat AEC-semifinaaleissa Oulussa, ja illalla oli seurat. Torstaina oli somelautakunnan oppilaskunnanilta, jossa oli muun muassa palloviestiä ja suohonlaulantaa. Myöhemmin illalla AntiPassive-lautakunta järjesti vielä joululauluillan.

Ilmassa on ollut väsymystä, mikä johtunee marraskuun pimeästä ja synkästä säästä. Muutenkin univelka on painanut monella, siltä osin kotiviikonloppu tulee varmasti tarpeeseen. Mutta toisaalta rauhallinen viikko tähän väliin on ollut oikein leppoisa. 

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut antoisa. Parasta on ollut ehdottomasti solukierrokset, koska on päässyt näkemään soluelämää eri näkökulmista ja juttelemaan kaikkien opistolaisten kanssa. Lopuksi erityismaininta lellin pojille (ja kaikille muillekin) mahtavista jokailtaisista lauluesityksistä. 

Hyvää joulunodotusta kaikille! 

Terveisin liminkalaiset Netta Pigg ja Otto Hilliaho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.