Viikko 47: Väriloistoa

26.11.2010

Perjantai-iltana oli stl:n tarinoista ja lauluista koostunut ohjelmailta. Lauantaina puolustusvoimien päivänä saimme kuulla pelastustoiminnasta ja puolustusvoimista. Katsoimme myös sukeltajakoulutukseen liittyvän videon, joka jäi varmasti kaikkien mieleen. Illalla tyttöjen  säbäjoukkueella oli ensimmäinen pelinsä ja he voittivatkin viimevuoden joukkueen.

Sunnuntaina nautimme kiitospäiväaterian, jossa kaikilla oli ykköset yllä. Amerikkalaiset opiskelijat olivat mukana keittiöllä valmistamassa ruokia. Ruoka oli hyvää ja kaikki viihtyivät. Illalla seurat radioitiin opistolta Radio Pookiin. Radioinnin hoitivat radiotyön valinnaisryhmäläiset.

Maanantaina poikien säbäjoukkue kukisti Elmon pojat paljon vähän.

 

Tiistaina täällä nähtiin monenlaista kulkijaa, kun monet etsivät värikkäimpiä vaatteita. Illalla värikkäin tyttö ja poika palkittiin.

Torstaina kielilinjalaiset viettivät pikkujoulua Niskasella, josta he tulivat suoraan Orpola A:n maagiseen esitysiltaan. Orpolan pojat huijasivat lopussa jättämällä yleisön yksikseen laulamaan, mutta yleisö arvasi juonen laulun perusteella..

Viikko oli kaikin puolin mukava, kun oli paljon muutakin ohjelmaa koulun lisäksi.

Pilvi ja Pauli

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.