Viikko 47: Väriloistoa

26.11.2010

Perjantai-iltana oli stl:n tarinoista ja lauluista koostunut ohjelmailta. Lauantaina puolustusvoimien päivänä saimme kuulla pelastustoiminnasta ja puolustusvoimista. Katsoimme myös sukeltajakoulutukseen liittyvän videon, joka jäi varmasti kaikkien mieleen. Illalla tyttöjen  säbäjoukkueella oli ensimmäinen pelinsä ja he voittivatkin viimevuoden joukkueen.

Sunnuntaina nautimme kiitospäiväaterian, jossa kaikilla oli ykköset yllä. Amerikkalaiset opiskelijat olivat mukana keittiöllä valmistamassa ruokia. Ruoka oli hyvää ja kaikki viihtyivät. Illalla seurat radioitiin opistolta Radio Pookiin. Radioinnin hoitivat radiotyön valinnaisryhmäläiset.

Maanantaina poikien säbäjoukkue kukisti Elmon pojat paljon vähän.

 

Tiistaina täällä nähtiin monenlaista kulkijaa, kun monet etsivät värikkäimpiä vaatteita. Illalla värikkäin tyttö ja poika palkittiin.

Torstaina kielilinjalaiset viettivät pikkujoulua Niskasella, josta he tulivat suoraan Orpola A:n maagiseen esitysiltaan. Orpolan pojat huijasivat lopussa jättämällä yleisön yksikseen laulamaan, mutta yleisö arvasi juonen laulun perusteella..

Viikko oli kaikin puolin mukava, kun oli paljon muutakin ohjelmaa koulun lisäksi.

Pilvi ja Pauli

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.