Viikko 47: Väriloistoa

26.11.2010

Perjantai-iltana oli stl:n tarinoista ja lauluista koostunut ohjelmailta. Lauantaina puolustusvoimien päivänä saimme kuulla pelastustoiminnasta ja puolustusvoimista. Katsoimme myös sukeltajakoulutukseen liittyvän videon, joka jäi varmasti kaikkien mieleen. Illalla tyttöjen  säbäjoukkueella oli ensimmäinen pelinsä ja he voittivatkin viimevuoden joukkueen.

Sunnuntaina nautimme kiitospäiväaterian, jossa kaikilla oli ykköset yllä. Amerikkalaiset opiskelijat olivat mukana keittiöllä valmistamassa ruokia. Ruoka oli hyvää ja kaikki viihtyivät. Illalla seurat radioitiin opistolta Radio Pookiin. Radioinnin hoitivat radiotyön valinnaisryhmäläiset.

Maanantaina poikien säbäjoukkue kukisti Elmon pojat paljon vähän.

 

Tiistaina täällä nähtiin monenlaista kulkijaa, kun monet etsivät värikkäimpiä vaatteita. Illalla värikkäin tyttö ja poika palkittiin.

Torstaina kielilinjalaiset viettivät pikkujoulua Niskasella, josta he tulivat suoraan Orpola A:n maagiseen esitysiltaan. Orpolan pojat huijasivat lopussa jättämällä yleisön yksikseen laulamaan, mutta yleisö arvasi juonen laulun perusteella..

Viikko oli kaikin puolin mukava, kun oli paljon muutakin ohjelmaa koulun lisäksi.

Pilvi ja Pauli

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.