Viikko 47: Källien pizzeria

24.11.2017

Tällä viikolla olemme viettäneet tavallista opistoarkea ja opiskelleet ahkerasti. Välillä on ollut vähän väsynyttä porukkaa, mutta se ei menoa haittaa. Monella opistolaisella on ollut synttärit tällä viikolla, ja niitä on järjestetty sekä yllätyksenä että yhdessä päivänsankarin kanssa.

Källin tytöt (käytännön työn linjalaiset) järjestivät meille keskiviikkona loistavan pizzerian, josta sai kotiinkuljetuksella pizzaa! Tilauksia tuli paljon, pitsoja myytiin yhteensä 65. Tytöt teki ahkerasti hommia ja saivat kehuja. Kiitokset vielä reippaille leipureille!

Pizzoja lähti liikkeelle nälkäisille asiakkaille 65 kpl.

Torstaina illalla oli oman väen keskusteluilta, jonka aiheena oli musiikki. Oli ihana kuulla opistolaisen ajatuksia ja mielipiteitä musiikin kuuntelusta ja siitä minkälainen musiikki on uskovaiselle sopivaa.

Keskusteluillan aiheena oli musiikki.

Ensi viikon sunnuntaina on tulossa jouluinen musiikkikahvila, johon opiskelijat ovat harjoitelleet kovasti lauluesityksiä. Toivomme, että saamme runsaasti osanottajia, vielä kerkeää ilmoittautua mukaan! 

Emäntä- ja isäntäviikko on ollut kaiken kaikkiaan todella mukava! Ollaan saatu nähä opistolaisten iltaelämää soluissa, maistella hyviä herkkuja monissa kämpissä, ja emäntäkin sai pukin vaatteet päälle yhtenä iltana poikien solussa.

Sanelma ja Saku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.