Viikko 47: Källien pizzeria

24.11.2017

Tällä viikolla olemme viettäneet tavallista opistoarkea ja opiskelleet ahkerasti. Välillä on ollut vähän väsynyttä porukkaa, mutta se ei menoa haittaa. Monella opistolaisella on ollut synttärit tällä viikolla, ja niitä on järjestetty sekä yllätyksenä että yhdessä päivänsankarin kanssa.

Källin tytöt (käytännön työn linjalaiset) järjestivät meille keskiviikkona loistavan pizzerian, josta sai kotiinkuljetuksella pizzaa! Tilauksia tuli paljon, pitsoja myytiin yhteensä 65. Tytöt teki ahkerasti hommia ja saivat kehuja. Kiitokset vielä reippaille leipureille!

Pizzoja lähti liikkeelle nälkäisille asiakkaille 65 kpl.

Torstaina illalla oli oman väen keskusteluilta, jonka aiheena oli musiikki. Oli ihana kuulla opistolaisen ajatuksia ja mielipiteitä musiikin kuuntelusta ja siitä minkälainen musiikki on uskovaiselle sopivaa.

Keskusteluillan aiheena oli musiikki.

Ensi viikon sunnuntaina on tulossa jouluinen musiikkikahvila, johon opiskelijat ovat harjoitelleet kovasti lauluesityksiä. Toivomme, että saamme runsaasti osanottajia, vielä kerkeää ilmoittautua mukaan! 

Emäntä- ja isäntäviikko on ollut kaiken kaikkiaan todella mukava! Ollaan saatu nähä opistolaisten iltaelämää soluissa, maistella hyviä herkkuja monissa kämpissä, ja emäntäkin sai pukin vaatteet päälle yhtenä iltana poikien solussa.

Sanelma ja Saku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.