Viikko 47: Källien pizzeria

24.11.2017

Tällä viikolla olemme viettäneet tavallista opistoarkea ja opiskelleet ahkerasti. Välillä on ollut vähän väsynyttä porukkaa, mutta se ei menoa haittaa. Monella opistolaisella on ollut synttärit tällä viikolla, ja niitä on järjestetty sekä yllätyksenä että yhdessä päivänsankarin kanssa.

Källin tytöt (käytännön työn linjalaiset) järjestivät meille keskiviikkona loistavan pizzerian, josta sai kotiinkuljetuksella pizzaa! Tilauksia tuli paljon, pitsoja myytiin yhteensä 65. Tytöt teki ahkerasti hommia ja saivat kehuja. Kiitokset vielä reippaille leipureille!

Pizzoja lähti liikkeelle nälkäisille asiakkaille 65 kpl.

Torstaina illalla oli oman väen keskusteluilta, jonka aiheena oli musiikki. Oli ihana kuulla opistolaisen ajatuksia ja mielipiteitä musiikin kuuntelusta ja siitä minkälainen musiikki on uskovaiselle sopivaa.

Keskusteluillan aiheena oli musiikki.

Ensi viikon sunnuntaina on tulossa jouluinen musiikkikahvila, johon opiskelijat ovat harjoitelleet kovasti lauluesityksiä. Toivomme, että saamme runsaasti osanottajia, vielä kerkeää ilmoittautua mukaan! 

Emäntä- ja isäntäviikko on ollut kaiken kaikkiaan todella mukava! Ollaan saatu nähä opistolaisten iltaelämää soluissa, maistella hyviä herkkuja monissa kämpissä, ja emäntäkin sai pukin vaatteet päälle yhtenä iltana poikien solussa.

Sanelma ja Saku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.