Viikko 47: Juhlan tuntua ilmassa..

25.11.2011

Lauantaina meillä oli oppimistehtävien päivä. Aamu kului projektitöitä tehdessä, sillä saimme tarpeellisia neuvoja henkilökunnalta muistiinpanojen tekemiseen ja projektitöitä hyvälle alulle. 

Illalla saimme reisjärvisiä nuoria vieraaksemme ja STL:n opiskelijat järjestivät illan päätteeksi ohjelmaillan.

Sunnuntaina nautimme thanksgiving-ateriasta ja -ohjelmasta, jonka järjestivät amerikkalaiset opiskelijat. Kaikilla oli juhlavaatteet yllä ja ruoka maittoi. Keskiviikkona pidimme seurojen tilalta oman väen kesken keskusteluillan ja keskustelua riitti pitkään.

Viikon viimeisen illan vietimme joululauluillan merkeissä. Pitkin viikkoa on harjoiteltu musiikkikahvilaa varten ohjelmaa ahkerasti. Tällä viikolla joka solu on käynyt vuorollaan joulusaunassa, jonka vapaa-ajan lautakunta organisoi.

Joulu on saapunut keskuuteemme torttujen, glögin, kuusien ja joululaulujen merkeissä. Opistolla on odotettu ulkojäille pääsemistä kovasti, ja hätäisimmät kerkesivätkin jo käydä kokeilemassa jäiden kestävyyttä. Nyt voimme lähteä hyvillä mielin lataamaan akkuja viimeiselle kahdelle viikolle.

Eveliina ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.