Viikko 47: Juhlan tuntua ilmassa..

25.11.2011

Lauantaina meillä oli oppimistehtävien päivä. Aamu kului projektitöitä tehdessä, sillä saimme tarpeellisia neuvoja henkilökunnalta muistiinpanojen tekemiseen ja projektitöitä hyvälle alulle. 

Illalla saimme reisjärvisiä nuoria vieraaksemme ja STL:n opiskelijat järjestivät illan päätteeksi ohjelmaillan.

Sunnuntaina nautimme thanksgiving-ateriasta ja -ohjelmasta, jonka järjestivät amerikkalaiset opiskelijat. Kaikilla oli juhlavaatteet yllä ja ruoka maittoi. Keskiviikkona pidimme seurojen tilalta oman väen kesken keskusteluillan ja keskustelua riitti pitkään.

Viikon viimeisen illan vietimme joululauluillan merkeissä. Pitkin viikkoa on harjoiteltu musiikkikahvilaa varten ohjelmaa ahkerasti. Tällä viikolla joka solu on käynyt vuorollaan joulusaunassa, jonka vapaa-ajan lautakunta organisoi.

Joulu on saapunut keskuuteemme torttujen, glögin, kuusien ja joululaulujen merkeissä. Opistolla on odotettu ulkojäille pääsemistä kovasti, ja hätäisimmät kerkesivätkin jo käydä kokeilemassa jäiden kestävyyttä. Nyt voimme lähteä hyvillä mielin lataamaan akkuja viimeiselle kahdelle viikolle.

Eveliina ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.