Viikko 47: Juhlan tuntua ilmassa..

25.11.2011

Lauantaina meillä oli oppimistehtävien päivä. Aamu kului projektitöitä tehdessä, sillä saimme tarpeellisia neuvoja henkilökunnalta muistiinpanojen tekemiseen ja projektitöitä hyvälle alulle. 

Illalla saimme reisjärvisiä nuoria vieraaksemme ja STL:n opiskelijat järjestivät illan päätteeksi ohjelmaillan.

Sunnuntaina nautimme thanksgiving-ateriasta ja -ohjelmasta, jonka järjestivät amerikkalaiset opiskelijat. Kaikilla oli juhlavaatteet yllä ja ruoka maittoi. Keskiviikkona pidimme seurojen tilalta oman väen kesken keskusteluillan ja keskustelua riitti pitkään.

Viikon viimeisen illan vietimme joululauluillan merkeissä. Pitkin viikkoa on harjoiteltu musiikkikahvilaa varten ohjelmaa ahkerasti. Tällä viikolla joka solu on käynyt vuorollaan joulusaunassa, jonka vapaa-ajan lautakunta organisoi.

Joulu on saapunut keskuuteemme torttujen, glögin, kuusien ja joululaulujen merkeissä. Opistolla on odotettu ulkojäille pääsemistä kovasti, ja hätäisimmät kerkesivätkin jo käydä kokeilemassa jäiden kestävyyttä. Nyt voimme lähteä hyvillä mielin lataamaan akkuja viimeiselle kahdelle viikolle.

Eveliina ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.