Viikko 47: Juhlallisuuksia sekä naisten- ja miesten ilta

22.11.2013

Lauantain joululahjapajat oli mielenkiintoisia ja joulun tunnelma oli huipussaan. Kaikki opistolaiset olivat kerääntyneet juhlasaliin erilaisiin toimintapisteisiin, joissa askarreltiin erilaisia joululahjoja kuten kynttilöitä, havukransseja, saippuoita, joulukortteja, pajutähtiä jne.

IMG_7564

Hatfuls oli kuvaamassa joululahja pajoja opiston 60-vuotisjuhlaa varten, ja osallistuvat itsekin joihinkin pisteisiin. Lopuksi kaikki tehdyt joululahjat kerättiin yhdelle pöydälle kaikkien nähtäväksi.

Illalla Reisjärven nuoret tulivat joukolla viettämään meidän opistolaisten kanssa hauskaa ohjelman täyteistä iltaa, johon mahtui sekajoukkueilla pelattu sählypelikin.

Sunnuntaina aikaisin aamulla piipahti Eino-myrsky täällä Reisjärvellä ja opistolla oli yli 10 tunnin mittainen sähkökatkos, joten vietimme Pohjois-Amerikkalaista kiitospäivää hyvin tunnelmallisesti kynttilöiden loistaessa.

IMG_4077

Maanantaina 2010-2011 vuoden opistolaiset kävivät testaamassa meidän vuoden salibandyjoukkuetta, ja osa heistä jäi pelin jälkeen tapaamaan tämän vuoden opistolaisia ja henkilökuntaa.

 IMG_4234 

Tiistain valokuvauksessa kesti lähes koko päivä, kun kuvia otettiin koko opiston kuvan lisäksi kaikista linjoista ja lautakunnista.

Keskiviikko-iltana kaikille opistolaisille oli myyntikoulutus silmällä pitäen seinäkalenterien ja joulukortti-cd:iden myyntiä.

Torstai iltana oli miestenilta ja naistenilta. Miehet saunoivat opiston historian suurimmassa telttasaunassa ja söivät perinteisellä tavalla valmistettua rosvopaistia. Naiset viettivät naisten iltaa salissa, jossa heillä oli ohjelmassa mm. sketsejä, rentoutumista ja naurujoogaa.

Viikko meni todella nopeasti ja solukierrokset olivat mukavia ”kurkistusaukkoja” eri solujen elämään. Palaamme maanantaina opistolle iloisin mielin, viimeistä kertaa ennen joululomaa.

Karoliina ja Arttu

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.