Viikko 47: Juhlallisuuksia sekä naisten- ja miesten ilta

22.11.2013

Lauantain joululahjapajat oli mielenkiintoisia ja joulun tunnelma oli huipussaan. Kaikki opistolaiset olivat kerääntyneet juhlasaliin erilaisiin toimintapisteisiin, joissa askarreltiin erilaisia joululahjoja kuten kynttilöitä, havukransseja, saippuoita, joulukortteja, pajutähtiä jne.

IMG_7564

Hatfuls oli kuvaamassa joululahja pajoja opiston 60-vuotisjuhlaa varten, ja osallistuvat itsekin joihinkin pisteisiin. Lopuksi kaikki tehdyt joululahjat kerättiin yhdelle pöydälle kaikkien nähtäväksi.

Illalla Reisjärven nuoret tulivat joukolla viettämään meidän opistolaisten kanssa hauskaa ohjelman täyteistä iltaa, johon mahtui sekajoukkueilla pelattu sählypelikin.

Sunnuntaina aikaisin aamulla piipahti Eino-myrsky täällä Reisjärvellä ja opistolla oli yli 10 tunnin mittainen sähkökatkos, joten vietimme Pohjois-Amerikkalaista kiitospäivää hyvin tunnelmallisesti kynttilöiden loistaessa.

IMG_4077

Maanantaina 2010-2011 vuoden opistolaiset kävivät testaamassa meidän vuoden salibandyjoukkuetta, ja osa heistä jäi pelin jälkeen tapaamaan tämän vuoden opistolaisia ja henkilökuntaa.

 IMG_4234 

Tiistain valokuvauksessa kesti lähes koko päivä, kun kuvia otettiin koko opiston kuvan lisäksi kaikista linjoista ja lautakunnista.

Keskiviikko-iltana kaikille opistolaisille oli myyntikoulutus silmällä pitäen seinäkalenterien ja joulukortti-cd:iden myyntiä.

Torstai iltana oli miestenilta ja naistenilta. Miehet saunoivat opiston historian suurimmassa telttasaunassa ja söivät perinteisellä tavalla valmistettua rosvopaistia. Naiset viettivät naisten iltaa salissa, jossa heillä oli ohjelmassa mm. sketsejä, rentoutumista ja naurujoogaa.

Viikko meni todella nopeasti ja solukierrokset olivat mukavia ”kurkistusaukkoja” eri solujen elämään. Palaamme maanantaina opistolle iloisin mielin, viimeistä kertaa ennen joululomaa.

Karoliina ja Arttu

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.