Viikko 47: Arkea ja juhlaa

20.11.2014

Maanantaina tulimme takaisin opistolle iloisin mielin. Olimme saaneet levähtää kodeissamme muutaman ansaitun päivän ja odotimme innolla, mitä uusi viikko toisi tullessaan. Edessä oli arjen ja juhlan viikko.

Tiistaina vietimme kaksoispäivää, jolloin halukkaat pukeutuivat mahdollisimman samannäköisiksi jonkun toisen opistolaisen kanssa. Oli mahtava huomata, miten opistolaiset olivat panostaneet asuihinsa.

kaksari


Tiistaina myös Reisjärven päiväkerholaiset olivat viettämässä päivää opistolla leikkien ja askarrellen yhdessä stillien kanssa. Päivä oli erittäin onnistunut ja suklaakeksit katosivat nopeasti iloisten kerholaisten suihin.

 

anni-reeta

 Tällä viikolla on aherrettu projektien parissa, kun opiskelijat ovat aloittaneet uskonnon alustusten ja puheviestinnän esitelmien esittämisen.

Tulevana viikonloppuna meillä on paljon ohjelmaa. Pääsemme jo vähän joulutunnelmaan joululahjapajojen ja Reisjärven kunnan joulunavajaisten myötä. Vietämme myös Thanksgiving-päivää ja erään opettajan syntymäpäiviä. Kuorot pääsevät jälleen näyttämään laulutaitojaan.

enni

Kiitos kaikille tästä hienosta viikosta, oli kunnia saada toimia emäntänä ja isäntänä! Kiitos, Thank you, Aitäh, Tack!

 

Miia-Leena ja JoonatanViimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.