Viikko 47: Arkea ja juhlaa

20.11.2014

Maanantaina tulimme takaisin opistolle iloisin mielin. Olimme saaneet levähtää kodeissamme muutaman ansaitun päivän ja odotimme innolla, mitä uusi viikko toisi tullessaan. Edessä oli arjen ja juhlan viikko.

Tiistaina vietimme kaksoispäivää, jolloin halukkaat pukeutuivat mahdollisimman samannäköisiksi jonkun toisen opistolaisen kanssa. Oli mahtava huomata, miten opistolaiset olivat panostaneet asuihinsa.

kaksari


Tiistaina myös Reisjärven päiväkerholaiset olivat viettämässä päivää opistolla leikkien ja askarrellen yhdessä stillien kanssa. Päivä oli erittäin onnistunut ja suklaakeksit katosivat nopeasti iloisten kerholaisten suihin.

 

anni-reeta

 Tällä viikolla on aherrettu projektien parissa, kun opiskelijat ovat aloittaneet uskonnon alustusten ja puheviestinnän esitelmien esittämisen.

Tulevana viikonloppuna meillä on paljon ohjelmaa. Pääsemme jo vähän joulutunnelmaan joululahjapajojen ja Reisjärven kunnan joulunavajaisten myötä. Vietämme myös Thanksgiving-päivää ja erään opettajan syntymäpäiviä. Kuorot pääsevät jälleen näyttämään laulutaitojaan.

enni

Kiitos kaikille tästä hienosta viikosta, oli kunnia saada toimia emäntänä ja isäntänä! Kiitos, Thank you, Aitäh, Tack!

 

Miia-Leena ja JoonatanViimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.