Viikko 47: Arkea ja juhlaa

20.11.2014

Maanantaina tulimme takaisin opistolle iloisin mielin. Olimme saaneet levähtää kodeissamme muutaman ansaitun päivän ja odotimme innolla, mitä uusi viikko toisi tullessaan. Edessä oli arjen ja juhlan viikko.

Tiistaina vietimme kaksoispäivää, jolloin halukkaat pukeutuivat mahdollisimman samannäköisiksi jonkun toisen opistolaisen kanssa. Oli mahtava huomata, miten opistolaiset olivat panostaneet asuihinsa.

kaksari


Tiistaina myös Reisjärven päiväkerholaiset olivat viettämässä päivää opistolla leikkien ja askarrellen yhdessä stillien kanssa. Päivä oli erittäin onnistunut ja suklaakeksit katosivat nopeasti iloisten kerholaisten suihin.

 

anni-reeta

 Tällä viikolla on aherrettu projektien parissa, kun opiskelijat ovat aloittaneet uskonnon alustusten ja puheviestinnän esitelmien esittämisen.

Tulevana viikonloppuna meillä on paljon ohjelmaa. Pääsemme jo vähän joulutunnelmaan joululahjapajojen ja Reisjärven kunnan joulunavajaisten myötä. Vietämme myös Thanksgiving-päivää ja erään opettajan syntymäpäiviä. Kuorot pääsevät jälleen näyttämään laulutaitojaan.

enni

Kiitos kaikille tästä hienosta viikosta, oli kunnia saada toimia emäntänä ja isäntänä! Kiitos, Thank you, Aitäh, Tack!

 

Miia-Leena ja JoonatanViimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.