Viikko 47: Juhlaa arjessa

25.11.2016

Lauantaina meillä oli koko opiston yhteinen KIVA -päivä. Sporttikummilautakunta oli järjestänyt kymmenkunta pistettä, joita kierrettiin ryhmissä päivän aikana. Jokainen piste liittyi jotenkin kiusaamisen vastustamiseen, josta tuleekin nimi KIVA -opisto. Päivä kaiken kaikkiaan oli erittäin mukava ja antoisa.

Illalla lauloimme opistolaisten toivomia joululauluja yhteisesti yläaulassa. Illassa oli jo jouluista tunnelmaa, valot olivat sammuksissa ja kynttilöitä siellä ja täällä. Iltapäivystäjäkin leppyi lauluista ja saatiin olla päärakennuksessa puoli yhteentoista asti, vaikka normaalisti saa olla vain kymmeneen.

Sunnuntaina oli thanksgiving eli kiitospäivä, joka on amerikkalainen juhla.

_mg_7360

Meidän pohjois-amerikkalaiset olivat järjestäneet ohjelmaa, jossa kerrottiin juhlapäivän historiasta. He olivat järjestäneet myös herkullisen aterian, jonka menuun kuului mm. kalkkunaa, jelloa ja kurpitsapiirakkaa.

_mg_7353

Keskiviikkona täällä oli käymässä vuoden 2018 opistoseurojen järjestäjiä ja vastuuhenkilöitä. He pitivät ensimmäisen virallisen kokouksensa. Kamarikuoro kävi laulamassa heille kokouksen aluksi.

Opiston meno on yleisesti parantunut parantumistaan. Solukierroksilla olemme jo päässeet maistelemaan joulutorttuja ja olemme saaneet kuulla paljon erilaisia joululauluja. Opisto alkaa muutenkin olla jo melkein joulukunnossa, kämpissä, sekä päärakennuksessa joulukuusien ja -valojen myötä.

Heidi ja Mikael 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.