Viikko 46: Lumisateita odotellessa..

16.11.2012

Maanantaina kaikki saapuivat tuttuun tapaan takaisin opistolle. Tunnelma oli hyvin pirteä. Alkuviikosta ympäristölautakunnan järjestämän siivouskilpailun voittajasolut julistettiin. Voittajien valintaa edelsivät pistotarkastukset soluissa. Poikien solut pärjäsivät tyttöjä paremmin! Siivouskilpailun marraskuun voittajaksi julistettiin poikien solu Anttila D.

Tiistai-iltana iso joukko opistolaisia oli leikkimässä ja pelailemassa ulkopelejä opiston ympäristössä. Välillä on mukava olla ulkona ja pitää hauskaa porukalla, sillä opistossa ulkoileminen jää usein vähäiseksi. Keskiviikkona opiston poikien ”sählyjoukkueet” ottivat toisistaan mittaa seurojen jälkeen. Peli oli hyvin leikkimielinen  ja oli mukava pelata liikkumisen iloksi.

Torstaina vieitimme mukavan medialautakunnan järjestämän ohjelmaillan leikkien koko opiston voimin liikuntasalissa sekä sen jälkeen katselemalla kuvia opistovuoden alkuajoilta. Samana iltana opiston pojat haastoivat Iisalmen poikia pelaamaan jäkistä. Pelihenki oli ollut hyvä ja kotimatkalle lähdettiin hyvillä mielin, vaikka Iisalmi ratkaisikin pelin hyväkseen jatkoajalla.

Viikko on sujunut rattoisasti ilman suurempia tapahtumia. Viikonloppuna on kuitenkin luvassa paljon ohjelmaa. On ollut mukavaa olla emäntänä ja isäntänä. Solukierrokset ovat sujuneet rattoisasti jutellessa, mutta aika on rientänyt nopeasti keskeyttäen hyvät rupattelut. On ollut kiva nähdä toisten solujen iltaelämää. Opiston yhteishenki on parantunut entisestään ja porukka viihtyy täällä tosi hyvin.

Raija ja Viljami

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.