Viikko 46: Lumisateita odotellessa..

16.11.2012

Maanantaina kaikki saapuivat tuttuun tapaan takaisin opistolle. Tunnelma oli hyvin pirteä. Alkuviikosta ympäristölautakunnan järjestämän siivouskilpailun voittajasolut julistettiin. Voittajien valintaa edelsivät pistotarkastukset soluissa. Poikien solut pärjäsivät tyttöjä paremmin! Siivouskilpailun marraskuun voittajaksi julistettiin poikien solu Anttila D.

Tiistai-iltana iso joukko opistolaisia oli leikkimässä ja pelailemassa ulkopelejä opiston ympäristössä. Välillä on mukava olla ulkona ja pitää hauskaa porukalla, sillä opistossa ulkoileminen jää usein vähäiseksi. Keskiviikkona opiston poikien ”sählyjoukkueet” ottivat toisistaan mittaa seurojen jälkeen. Peli oli hyvin leikkimielinen  ja oli mukava pelata liikkumisen iloksi.

Torstaina vieitimme mukavan medialautakunnan järjestämän ohjelmaillan leikkien koko opiston voimin liikuntasalissa sekä sen jälkeen katselemalla kuvia opistovuoden alkuajoilta. Samana iltana opiston pojat haastoivat Iisalmen poikia pelaamaan jäkistä. Pelihenki oli ollut hyvä ja kotimatkalle lähdettiin hyvillä mielin, vaikka Iisalmi ratkaisikin pelin hyväkseen jatkoajalla.

Viikko on sujunut rattoisasti ilman suurempia tapahtumia. Viikonloppuna on kuitenkin luvassa paljon ohjelmaa. On ollut mukavaa olla emäntänä ja isäntänä. Solukierrokset ovat sujuneet rattoisasti jutellessa, mutta aika on rientänyt nopeasti keskeyttäen hyvät rupattelut. On ollut kiva nähdä toisten solujen iltaelämää. Opiston yhteishenki on parantunut entisestään ja porukka viihtyy täällä tosi hyvin.

Raija ja Viljami

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.