Viikko 46: ”Sano muikku!”

18.11.2010

Maanantaina tulimme jälleen takaisin opistolle. Jo samana iltana tukioppilaat järjestivät meille mukavaa ohjelmaa auditoriossa ja liikuntasalissa. Näimme muutamia näytelmiä kiusaamisesta, joita tukarit olivat  miettineet viikonloppuna tukioppilaskoulutuksessa opistolla. Liikuntasalissa leikimme yhteisiä leikkejä kuten solmua ja heittojonoa.

Tiistaina meillä oli valokuvauspäivä, jolloin otettiin koko opiston kuva, linjakuvat, lautakuntakuvat sekä yksityiskuvat. Etenkin linjakuviin panostimme paljon erillaisilla rekvisiitoilla.

Opistomme toimittajat ottivat hienot joulukuvat kaikista soluista opistolehteemme.

Torstai-iltana opistolla oli jännittävä poikien solujen välinen salibandyturnaus. Tunnelma oli katossa ja kaikki kannustivat toisiaan. Pronssiottelun vei lopulta Orpola C:n ja Jussila C:n joukkue. Ilta huipentui finaaliin, jossa Jussila B:n pojat olivat täpärästi Orpola A:n joukkuetta parempia.

Matleena ja Kai-Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.