Viikko 46: ”Sano muikku!”

18.11.2010

Maanantaina tulimme jälleen takaisin opistolle. Jo samana iltana tukioppilaat järjestivät meille mukavaa ohjelmaa auditoriossa ja liikuntasalissa. Näimme muutamia näytelmiä kiusaamisesta, joita tukarit olivat  miettineet viikonloppuna tukioppilaskoulutuksessa opistolla. Liikuntasalissa leikimme yhteisiä leikkejä kuten solmua ja heittojonoa.

Tiistaina meillä oli valokuvauspäivä, jolloin otettiin koko opiston kuva, linjakuvat, lautakuntakuvat sekä yksityiskuvat. Etenkin linjakuviin panostimme paljon erillaisilla rekvisiitoilla.

Opistomme toimittajat ottivat hienot joulukuvat kaikista soluista opistolehteemme.

Torstai-iltana opistolla oli jännittävä poikien solujen välinen salibandyturnaus. Tunnelma oli katossa ja kaikki kannustivat toisiaan. Pronssiottelun vei lopulta Orpola C:n ja Jussila C:n joukkue. Ilta huipentui finaaliin, jossa Jussila B:n pojat olivat täpärästi Orpola A:n joukkuetta parempia.

Matleena ja Kai-Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.