Viikko 46: Sählyturnauksen huipentuma

18.11.2011

Viikko on mennyt nopeasti. On ollut aikalailla normaalia opistoelämää. On opiskeltu ja pidetty hauskaa. Tällä viikolla on pelattu solujenvälisten sählyturnauksen pronssiottelut ja finaalit. Tyttöjen pronssin vei Jussila B, hopean Räisälä A ja kultaa sai Räisälä B. Pojista pronssille tuli Orpola C:n ja Anttila E:n yhdistetty joukkue, hopealle Orpola A ja voiton nappasi Orpola B.
Yksi turnauksen huippuhetkistä oli opistoneuvoston ja erityislinjan välinen ottelu, jonka erityislinjalaiset ansaitusti voittivat. Opistoneuvosto kiinnitti huomiota juhlavaan peliasuun, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta. Sählyturnaus kokonaisuudessaan on virittänyt yhteishengen huippuunsa!

Pieni porukka opistolaisia kävi ilahduttamassa vuodeosastolla laulamalla.

Opistolla on kovasti jo odotettu lumen tulemista. Kämpillä on iltaisin vietetty mukavia hetkiä. Joululaulut soi, leipomukset tuoksuu ja juttu luistaa. Käytävillä on näkynyt paljon iloisia kasvoja.

Opistohuppareita ja peliasuja on saatu sovittaa. Opistohuppareihin tulevia logoja on suunniteltu ja mieluisinta on saanut äänestää. Opistopipoja on saanut tilata.

Opiston nettiputiikki on aloittanut toimintansa. Viikonlopuksi saimme myyntiin omat joulukortti-CD:t. Levyjä on jo myyty hyvää vauhtia.

Veera ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.