Viikko 46: Sählyturnauksen huipentuma

18.11.2011

Viikko on mennyt nopeasti. On ollut aikalailla normaalia opistoelämää. On opiskeltu ja pidetty hauskaa. Tällä viikolla on pelattu solujenvälisten sählyturnauksen pronssiottelut ja finaalit. Tyttöjen pronssin vei Jussila B, hopean Räisälä A ja kultaa sai Räisälä B. Pojista pronssille tuli Orpola C:n ja Anttila E:n yhdistetty joukkue, hopealle Orpola A ja voiton nappasi Orpola B.
Yksi turnauksen huippuhetkistä oli opistoneuvoston ja erityislinjan välinen ottelu, jonka erityislinjalaiset ansaitusti voittivat. Opistoneuvosto kiinnitti huomiota juhlavaan peliasuun, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta. Sählyturnaus kokonaisuudessaan on virittänyt yhteishengen huippuunsa!

Pieni porukka opistolaisia kävi ilahduttamassa vuodeosastolla laulamalla.

Opistolla on kovasti jo odotettu lumen tulemista. Kämpillä on iltaisin vietetty mukavia hetkiä. Joululaulut soi, leipomukset tuoksuu ja juttu luistaa. Käytävillä on näkynyt paljon iloisia kasvoja.

Opistohuppareita ja peliasuja on saatu sovittaa. Opistohuppareihin tulevia logoja on suunniteltu ja mieluisinta on saanut äänestää. Opistopipoja on saanut tilata.

Opiston nettiputiikki on aloittanut toimintansa. Viikonlopuksi saimme myyntiin omat joulukortti-CD:t. Levyjä on jo myyty hyvää vauhtia.

Veera ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.