Viikko 46: Sählyturnauksen huipentuma

18.11.2011

Viikko on mennyt nopeasti. On ollut aikalailla normaalia opistoelämää. On opiskeltu ja pidetty hauskaa. Tällä viikolla on pelattu solujenvälisten sählyturnauksen pronssiottelut ja finaalit. Tyttöjen pronssin vei Jussila B, hopean Räisälä A ja kultaa sai Räisälä B. Pojista pronssille tuli Orpola C:n ja Anttila E:n yhdistetty joukkue, hopealle Orpola A ja voiton nappasi Orpola B.
Yksi turnauksen huippuhetkistä oli opistoneuvoston ja erityislinjan välinen ottelu, jonka erityislinjalaiset ansaitusti voittivat. Opistoneuvosto kiinnitti huomiota juhlavaan peliasuun, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta. Sählyturnaus kokonaisuudessaan on virittänyt yhteishengen huippuunsa!

Pieni porukka opistolaisia kävi ilahduttamassa vuodeosastolla laulamalla.

Opistolla on kovasti jo odotettu lumen tulemista. Kämpillä on iltaisin vietetty mukavia hetkiä. Joululaulut soi, leipomukset tuoksuu ja juttu luistaa. Käytävillä on näkynyt paljon iloisia kasvoja.

Opistohuppareita ja peliasuja on saatu sovittaa. Opistohuppareihin tulevia logoja on suunniteltu ja mieluisinta on saanut äänestää. Opistopipoja on saanut tilata.

Opiston nettiputiikki on aloittanut toimintansa. Viikonlopuksi saimme myyntiin omat joulukortti-CD:t. Levyjä on jo myyty hyvää vauhtia.

Veera ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.