Viikko 46: Normaali viikko opistolla

13.11.2015

Palasimme maanantaina opistoarkeen isänpäiväviikonlopusta hyvin selvinneenä.

Torstaina jännitimme kaikki yhdessä opiston poikien jääkiekkojoukkueen eli Kananlennon ensimmäistä peliä, jossa vastaan asettui harrastejoukkue Iisalmesta. Tällä kertaa emme  tarkoituksella järjestäneet oppilaskunnan iltaa, vaan annoimme kaikille täysin vapaaillan tehdä omia juttujaan tai olla tekemättä mitään.

IMG_1961
Torstai-iltana Wii-pelikonsoli oli ahkerassa käytössä.
IMG_1964
Myös ”läpsyn” parissa käytiin kovia pelejä…

Viikonloppuna meillä on erilaisia toimintapäiviä esimerkiksi KiVa-päivä, jossa tukioppilaat ovat suunnitelleet erilaisia kiusaamisen vastaisia asioita. Illalla KiVa-päivä huipentuu tukareiden ja erityislinjalaisten väliseen salibandyotteluun.

Sunnuntaina vietämme pohjois-amerikkalaisten järjestämää kiitospäivää. Kiitospäivän loputtua hyvin syöneenä ja levänneenä on mukava aloittaa uusi viikko.

Olivia ja Joona

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.