Viikko 46: Jätski-ilta ja normaalia arkea

15.11.2013


Viikonloppuloman jälkeen palasimme taas virkeinä takaisin opistolle. Tiistai-ilta huipentui keskusradiosta raikuvaan jäätelötunnariin, kun saimme tiedon keittiölautakunnan järjestämästä jätski-illasta. Tuotolla kerätään varoja kevään opintomatkaa varten.

IMG_8627

Torstai-iltana saimme nauttia vapaa-ajan lautakunnan järjestämästä ohjelmaillasta liikuntasalissa.

IMG_0171

Ohjelmassa oli muun muassa ilmapalloleikki, jonka tarkoituksena oli puhkaista toisten  jalkoihin kiinnitetyt ilmapallot. Ohjelmaan sisältyi myös sketsejä, jotka naurattivat katsojia. Lopuksi kuulimme iltasadun.

IMG_0188

 Odotamme seuraavan viikonlopun teemapäiviä, sillä ohjelmassa on joululahjapajat sekä thanksgiving-päivä.

 Soluissa oli ilo vierailla ja meidät otettiin lämpimästi vastaan. Tästä on hyvä jatkaa.

 Linnea ja Jussi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.