Viikko 46: Aktiivista oppilaskunnan toimintaa

17.11.2016

Keskiviikkoiltana keittiölautakunta yllätti opistolaiset tuomalla iltapalan soluihin. Oli mukavaa vaihtelua syödä solulaisten kesken ja se nostatti solun ilmapiiriä. Iltapalan mukana saimme tehtävän kirjoittaa runo oman kämpän elämästä.

jpg

Opistoneuvosto päätti keskiviikon kokouksessaan, että lähdemme keväällä opintomatkalle Viroon. Opintomatkaa varten olemme jo aloittaneet varainkeruun kalenterien myynnillä.

Torstaina meillä oli hevosenhoitolautakunnan järjestämä ohjelmailta. Siellä laulettiin ja leikittiin  pimeäpiilosta, johon oli yhdistetty arvoituksia ratkaistavaksi. Soluihin menon jälkeen kamarikuoro kiersi jokaisessa soluissa laulamassa laulun.

img-20161117-wa0002

Perjantaina ohjelmassa on varttuneen väen toimintapäivä. Jokaisella lautakunnalla on siellä oma toimintapiste. Toimintapisteiden jälkeen opistolaisilla ja varttuneella väellä on yhdessä alustus ja keskustelua. 

Solukierroksilla meidät on otettu lämpimästi vastaan ja soluissa on ollut hyvä yhteishenki. On ollut mukava käydä soluissa, kun joululaulut soi ja kaikilla on hyvä mieli!

Toivotamme kaikille mahtavaa viikonloppua, jota me opistolaiset vietämme teemaviikonlopun parissa.

Helmi-Teea ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.