Viikko 46: Aktiivista oppilaskunnan toimintaa

17.11.2016

Keskiviikkoiltana keittiölautakunta yllätti opistolaiset tuomalla iltapalan soluihin. Oli mukavaa vaihtelua syödä solulaisten kesken ja se nostatti solun ilmapiiriä. Iltapalan mukana saimme tehtävän kirjoittaa runo oman kämpän elämästä.

jpg

Opistoneuvosto päätti keskiviikon kokouksessaan, että lähdemme keväällä opintomatkalle Viroon. Opintomatkaa varten olemme jo aloittaneet varainkeruun kalenterien myynnillä.

Torstaina meillä oli hevosenhoitolautakunnan järjestämä ohjelmailta. Siellä laulettiin ja leikittiin  pimeäpiilosta, johon oli yhdistetty arvoituksia ratkaistavaksi. Soluihin menon jälkeen kamarikuoro kiersi jokaisessa soluissa laulamassa laulun.

img-20161117-wa0002

Perjantaina ohjelmassa on varttuneen väen toimintapäivä. Jokaisella lautakunnalla on siellä oma toimintapiste. Toimintapisteiden jälkeen opistolaisilla ja varttuneella väellä on yhdessä alustus ja keskustelua. 

Solukierroksilla meidät on otettu lämpimästi vastaan ja soluissa on ollut hyvä yhteishenki. On ollut mukava käydä soluissa, kun joululaulut soi ja kaikilla on hyvä mieli!

Toivotamme kaikille mahtavaa viikonloppua, jota me opistolaiset vietämme teemaviikonlopun parissa.

Helmi-Teea ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.