Viikko 46: Kolmen viikon jakso takana..

14.11.2014

Viime viikonloppuna opistolaisilla oli kolme haastepeliä viime vuoden opistolaisia vastaan. Ensin pojat pelasivat perjantai-iltana ensimmäisen haastepelin jääkiekossa. Heti seuraavana iltana he  tulivat kokeilemaan sählyjoukkueemme tasoa. Samana iltana myös tytöt pääsivät avaamaan pelikautensa.

DSC_0246

Lauantaina vietimme epäonnistumisten päivää. Opiskelijat kiertelivät eri pisteillä tekemässä epäonnistuneita suorituksia. Ohjelmalautakunta oli järjestänyt mm. Ilmaveivauksen, pianonsoiton ja näyttelemisen epäonnistumispisteitä, sekä mokaringin, jossa kaikki saivat kertoa noloimmat mokansa.

Aamupäivästä saimme myös luvan mennä ulkojäille. Jäällä oli kymmeniä innokkaita luistelijoita, ja kentälle saatiin aikaan laadukkaat pelit. Pelaajien harmiksi jäät sulivat pois jo sunnuntaina.

DSC_0167

Toimittajakurssilaiset saivat julkaistuksi ensimmäisen lehtensä Vihreän Tähkän.

DSC_0056

Torstain tyttöjen liikuntatunnilla päästiin harrastamaan hyötyliikuntaa lehtien haravoinnin merkeissä. Mikäpä sen mukavampaa kuin hypätä suuren lehtikasaan vuorotellen haravoinnin päätteeksi!

IMG_0505.JPG

Mahtava, mutta raskas kolmen viikon jakso on tulossa päätökseen. On ihan mukava välillä päästä käymään kotona ja sitäkin mukavampi taas sen jälkeen palata opistolle.

 

Sara ja Viljami


Viimeisimmät

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.