Viikko 46: Kolmen viikon jakso takana..

14.11.2014

Viime viikonloppuna opistolaisilla oli kolme haastepeliä viime vuoden opistolaisia vastaan. Ensin pojat pelasivat perjantai-iltana ensimmäisen haastepelin jääkiekossa. Heti seuraavana iltana he  tulivat kokeilemaan sählyjoukkueemme tasoa. Samana iltana myös tytöt pääsivät avaamaan pelikautensa.

DSC_0246

Lauantaina vietimme epäonnistumisten päivää. Opiskelijat kiertelivät eri pisteillä tekemässä epäonnistuneita suorituksia. Ohjelmalautakunta oli järjestänyt mm. Ilmaveivauksen, pianonsoiton ja näyttelemisen epäonnistumispisteitä, sekä mokaringin, jossa kaikki saivat kertoa noloimmat mokansa.

Aamupäivästä saimme myös luvan mennä ulkojäille. Jäällä oli kymmeniä innokkaita luistelijoita, ja kentälle saatiin aikaan laadukkaat pelit. Pelaajien harmiksi jäät sulivat pois jo sunnuntaina.

DSC_0167

Toimittajakurssilaiset saivat julkaistuksi ensimmäisen lehtensä Vihreän Tähkän.

DSC_0056

Torstain tyttöjen liikuntatunnilla päästiin harrastamaan hyötyliikuntaa lehtien haravoinnin merkeissä. Mikäpä sen mukavampaa kuin hypätä suuren lehtikasaan vuorotellen haravoinnin päätteeksi!

IMG_0505.JPG

Mahtava, mutta raskas kolmen viikon jakso on tulossa päätökseen. On ihan mukava välillä päästä käymään kotona ja sitäkin mukavampi taas sen jälkeen palata opistolle.

 

Sara ja Viljami


Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.