Viikko 46: Kolmen viikon jakso takana..

14.11.2014

Viime viikonloppuna opistolaisilla oli kolme haastepeliä viime vuoden opistolaisia vastaan. Ensin pojat pelasivat perjantai-iltana ensimmäisen haastepelin jääkiekossa. Heti seuraavana iltana he  tulivat kokeilemaan sählyjoukkueemme tasoa. Samana iltana myös tytöt pääsivät avaamaan pelikautensa.

DSC_0246

Lauantaina vietimme epäonnistumisten päivää. Opiskelijat kiertelivät eri pisteillä tekemässä epäonnistuneita suorituksia. Ohjelmalautakunta oli järjestänyt mm. Ilmaveivauksen, pianonsoiton ja näyttelemisen epäonnistumispisteitä, sekä mokaringin, jossa kaikki saivat kertoa noloimmat mokansa.

Aamupäivästä saimme myös luvan mennä ulkojäille. Jäällä oli kymmeniä innokkaita luistelijoita, ja kentälle saatiin aikaan laadukkaat pelit. Pelaajien harmiksi jäät sulivat pois jo sunnuntaina.

DSC_0167

Toimittajakurssilaiset saivat julkaistuksi ensimmäisen lehtensä Vihreän Tähkän.

DSC_0056

Torstain tyttöjen liikuntatunnilla päästiin harrastamaan hyötyliikuntaa lehtien haravoinnin merkeissä. Mikäpä sen mukavampaa kuin hypätä suuren lehtikasaan vuorotellen haravoinnin päätteeksi!

IMG_0505.JPG

Mahtava, mutta raskas kolmen viikon jakso on tulossa päätökseen. On ihan mukava välillä päästä käymään kotona ja sitäkin mukavampi taas sen jälkeen palata opistolle.

 

Sara ja Viljami


Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.