Viikko 45: Toiminnallinen viikko

9.11.2012

Lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Kirjoitimme kirjeitä edesmenneistä läheisistämme, ja lopuksi vapaa-ajan lautakunta luki niitä. Illalla kävimme musiikkihartaudessa Reisjärven kirkossa, jonka kieliopintojen linjalaiset olivat järjestäneet. Päivä oli haikea ja koskettava. Kirkon jälkeen teimme kynttiläringin opiston puistoon, lauloimme muutaman laulun ja muistimme poisnukkuneita läheisiämme.

Sunnuntaina meillä oli KiVa-päivä, jossa puhuimme kiusaamisesta ja sen eri rooleista. Kiersimme erilaisia KiVa-pajoja, joita tukioppilaat vetivät. Kouluviikko on mennyt normaalisti opiskellen. Maanantai-iltana opiston molemmat sählyjoukkueet, tyttöjen ja poikien joukkueet, pelasivat sählypelit. Ensiksi pojat pelasivat nivalalaisia vastaan ja voittivat kovan pelin jälkeen. Sen jälkeen tyttöjen joukkue pelasi ensimmäisen pelinsä vierasjoukkuetta vastaan. Peli oli todella tiukka ja vastustaja voitti vain yhdellä maalilla.
Keskiviikkona lähdimme pelaamaan Reisjärven lukiolle ystävyysottelun sählyssä. Koko opisto pääsi mukaan kannustamaan, kun tyttöjen ja poikien yhteinen joukkue pelasi. Virallisen pelin vei lukio ja opisto joutui tyytymään tappioon, mutta lopuksi leikkimielisessä rankkarikisassa opisto otti selvän voiton!
Torstaina tytöt pitivät liikuntatunnin haravoinnin merkeissä. Kevyt lumikerros ei ollut mikään este! Liikuntatunnin loppuhuipennukseksi tietenkin hypittiin lehtikasa matalaksi. Illalla retkeilylautakunta piti ohjelmaillan, jossa aluksi he esittelivät opintomatkan vaihtoehtoja ja esittivät hauskaa ohjelmaa.
Tänään lähdetään viikonloppulomalle ja palataan maanantaina taas virkeinä ja iloisina takaisin opistokotiin!
Jasmin ja Erkki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.