Viikko 45: Toiminnallinen viikko

9.11.2012

Lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Kirjoitimme kirjeitä edesmenneistä läheisistämme, ja lopuksi vapaa-ajan lautakunta luki niitä. Illalla kävimme musiikkihartaudessa Reisjärven kirkossa, jonka kieliopintojen linjalaiset olivat järjestäneet. Päivä oli haikea ja koskettava. Kirkon jälkeen teimme kynttiläringin opiston puistoon, lauloimme muutaman laulun ja muistimme poisnukkuneita läheisiämme.

Sunnuntaina meillä oli KiVa-päivä, jossa puhuimme kiusaamisesta ja sen eri rooleista. Kiersimme erilaisia KiVa-pajoja, joita tukioppilaat vetivät. Kouluviikko on mennyt normaalisti opiskellen. Maanantai-iltana opiston molemmat sählyjoukkueet, tyttöjen ja poikien joukkueet, pelasivat sählypelit. Ensiksi pojat pelasivat nivalalaisia vastaan ja voittivat kovan pelin jälkeen. Sen jälkeen tyttöjen joukkue pelasi ensimmäisen pelinsä vierasjoukkuetta vastaan. Peli oli todella tiukka ja vastustaja voitti vain yhdellä maalilla.
Keskiviikkona lähdimme pelaamaan Reisjärven lukiolle ystävyysottelun sählyssä. Koko opisto pääsi mukaan kannustamaan, kun tyttöjen ja poikien yhteinen joukkue pelasi. Virallisen pelin vei lukio ja opisto joutui tyytymään tappioon, mutta lopuksi leikkimielisessä rankkarikisassa opisto otti selvän voiton!
Torstaina tytöt pitivät liikuntatunnin haravoinnin merkeissä. Kevyt lumikerros ei ollut mikään este! Liikuntatunnin loppuhuipennukseksi tietenkin hypittiin lehtikasa matalaksi. Illalla retkeilylautakunta piti ohjelmaillan, jossa aluksi he esittelivät opintomatkan vaihtoehtoja ja esittivät hauskaa ohjelmaa.
Tänään lähdetään viikonloppulomalle ja palataan maanantaina taas virkeinä ja iloisina takaisin opistokotiin!
Jasmin ja Erkki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.