Viikko 45: Toiminnallinen viikko

9.11.2012

Lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Kirjoitimme kirjeitä edesmenneistä läheisistämme, ja lopuksi vapaa-ajan lautakunta luki niitä. Illalla kävimme musiikkihartaudessa Reisjärven kirkossa, jonka kieliopintojen linjalaiset olivat järjestäneet. Päivä oli haikea ja koskettava. Kirkon jälkeen teimme kynttiläringin opiston puistoon, lauloimme muutaman laulun ja muistimme poisnukkuneita läheisiämme.

Sunnuntaina meillä oli KiVa-päivä, jossa puhuimme kiusaamisesta ja sen eri rooleista. Kiersimme erilaisia KiVa-pajoja, joita tukioppilaat vetivät. Kouluviikko on mennyt normaalisti opiskellen. Maanantai-iltana opiston molemmat sählyjoukkueet, tyttöjen ja poikien joukkueet, pelasivat sählypelit. Ensiksi pojat pelasivat nivalalaisia vastaan ja voittivat kovan pelin jälkeen. Sen jälkeen tyttöjen joukkue pelasi ensimmäisen pelinsä vierasjoukkuetta vastaan. Peli oli todella tiukka ja vastustaja voitti vain yhdellä maalilla.
Keskiviikkona lähdimme pelaamaan Reisjärven lukiolle ystävyysottelun sählyssä. Koko opisto pääsi mukaan kannustamaan, kun tyttöjen ja poikien yhteinen joukkue pelasi. Virallisen pelin vei lukio ja opisto joutui tyytymään tappioon, mutta lopuksi leikkimielisessä rankkarikisassa opisto otti selvän voiton!
Torstaina tytöt pitivät liikuntatunnin haravoinnin merkeissä. Kevyt lumikerros ei ollut mikään este! Liikuntatunnin loppuhuipennukseksi tietenkin hypittiin lehtikasa matalaksi. Illalla retkeilylautakunta piti ohjelmaillan, jossa aluksi he esittelivät opintomatkan vaihtoehtoja ja esittivät hauskaa ohjelmaa.
Tänään lähdetään viikonloppulomalle ja palataan maanantaina taas virkeinä ja iloisina takaisin opistokotiin!
Jasmin ja Erkki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.