Viikko 45: Vähän erilainen viikko

7.11.2014

Lauantaina pyhäinpäivänä muistelimme kuolleita läheisiämme. Osa opistolaisista kertoi muistoja kuolleista läheisistään, ja yhdessä lauloimme kuolleiden muistoksi. Illalla kokoonnuimme opiston pihalle kynttilärinkiin, jossa lauloimme lauluja ja vietimme hiljaisen hetken.

IMG_6275 (1)

Sunnuntaina kävimme Kalajoella opistoesittelyssä, missä esittelimme ja kerroimme kuulumisia opistolta. Illalla kävimme laulamassa Merijärven kirkossa. Päivä kului leppoisasti, kun välimatkoilla oli lautakuntien järjestämää ohjelmaa.

Maanantaina kuorot kävivät äänittämässä joulukortticd:tä Reisjärven kirkossa. Äänitykset menivät hyvin. Toivottavasti saamme pian cd-levyt myyntiin! Tällä viikolla saimme myös tilaamamme sisäpeliasut vihdoin opistolle, ja joka paikassa on näkynyt siniasuisia opistolaisia.

IMG_6398

Luonto-ja erälinjalaiset ovat aloittaneet varainkeruun kevään hiihtoretkeä varten. Lellit harventavat metsää hyvällä yhteishengellä ja mukavalla porukalla.

IMG_8147

Edes lumisade ja pakkanen ei ole pitänyt lellejä sisällä, vaan he ovat lähteneet hommiin hyvillä mielin.

IMG_8190

Viikko on vierähtänyt tosi nopeasti! On ollut mukava kierrellä soluja ja tutustua solun asukkeihin paremmin.

IMG_6370

Neea ja Elia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.