Viikko 45: Vähän erilainen viikko

7.11.2014

Lauantaina pyhäinpäivänä muistelimme kuolleita läheisiämme. Osa opistolaisista kertoi muistoja kuolleista läheisistään, ja yhdessä lauloimme kuolleiden muistoksi. Illalla kokoonnuimme opiston pihalle kynttilärinkiin, jossa lauloimme lauluja ja vietimme hiljaisen hetken.

IMG_6275 (1)

Sunnuntaina kävimme Kalajoella opistoesittelyssä, missä esittelimme ja kerroimme kuulumisia opistolta. Illalla kävimme laulamassa Merijärven kirkossa. Päivä kului leppoisasti, kun välimatkoilla oli lautakuntien järjestämää ohjelmaa.

Maanantaina kuorot kävivät äänittämässä joulukortticd:tä Reisjärven kirkossa. Äänitykset menivät hyvin. Toivottavasti saamme pian cd-levyt myyntiin! Tällä viikolla saimme myös tilaamamme sisäpeliasut vihdoin opistolle, ja joka paikassa on näkynyt siniasuisia opistolaisia.

IMG_6398

Luonto-ja erälinjalaiset ovat aloittaneet varainkeruun kevään hiihtoretkeä varten. Lellit harventavat metsää hyvällä yhteishengellä ja mukavalla porukalla.

IMG_8147

Edes lumisade ja pakkanen ei ole pitänyt lellejä sisällä, vaan he ovat lähteneet hommiin hyvillä mielin.

IMG_8190

Viikko on vierähtänyt tosi nopeasti! On ollut mukava kierrellä soluja ja tutustua solun asukkeihin paremmin.

IMG_6370

Neea ja Elia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.