Viikko 45: Toiminnallinen viikko opistolla

6.11.2015

Perjantaina opistolla oli varttuneen väen toimintapäivä. Opistolle saapui varttuneita parikymmentä ja heille tarjottiin mahdollisuus käydä erilaisissa toimintapisteissä, kuten hartiahieronnassa, kahvakuulajumpassa ja pelaamassa Wii-pelikonsolilla jne. Viime vuoden kamarikuorolaiset tulivat kurssille perjantaista lauantaihin. Kurssilaiset toivat tämän vuoden kamarikuorolle intoa ja motivaatiota.

IMG_3626

Lauantaina vietimme pyhäinpäivää opistolla. Muistelimme poisnukkuneita läheisiä ja muutama opistolainen kertoi omia kokemuksiaan. Kävimme Reisjärven kirkossa sävelhartaudessa, jossa kamarikuorot lauloivat ja rehtori piti hartauden ja lausui runoja. Illalla sytytimme kynttilän läheistemme muistolle ja hiljennyimme tunnelmalliseen kynttiläpiiriin opiston etupihalle.

pyhäinpvä

Sunnuntaina kävimme pitämässä opistoesittelyt Varkaudessa ja Leppävirralla. Siellä vierähti koko päivä, mutta se oli sen arvoista! Bussimatkat olivat leppoisia ja oli mukava vierailla eri rauhanyhdistyksillä. Aloitimme isäntä- ja emäntähommat sunnuntai-iltana. Kaikki olivat väsyneitä reissusta, mutta juttu kulki hyvin joka kämpällä.

leppävirtakmimmo

Maanantaina alkoivat taas opiskelut pitkän ja mukavan viikonlopun jälkeen. Liikuntalautakunta oli jo aikaisemmalla viikolla päättänyt, että maanantaina pelattaisiin poikien solujen välinen sählyturnaus. Oli mahtavaa seurata turnausta ja pelata, koska kannustus oli huikeaa ja kaikki pelasivat reilua peliä. Voittajiksi selvisi Jussila B tiukan finaalin jälkeen.

Tiistain turnauksessa pelasivat tytöt. Jokainen solu osallistui mukaan ja kaikilla oli hauskaa. Poikien hyvä kannustus ja oikea asenne paransivat koko opiston ilmapiiriä. Hurjan taistelun jälkeen voiton vei jatkoajalla Tätilä A.

IMG_0438

Keskiviikkona vietimme teemapäivää, jonka aiheena oli mustat vaatteet sekä tytöillä letit ja pojilla vesikampaus. Oli hauska nähdä kaikkien osallistuvan tempaukseen. Se piristi opiskeluarkeamme.

mustapäivä

Torstai-ilta meni oppilaskunnan illan merkeissä, jonka oli tällä kertaa järjestänyt ohjelmalautakunta. Opiskeluiden jälkeen huomasimme, että olimme olleet lähes kaksi viikkoa opistolla. Aika täällä opistolla tuntui syysloman jälkeen menevän todella nopeasti.

Oli huippua olla emäntänä ja isäntänä! Tämä oli erilainen, mutta mahtava viikko. Pääsimme vierailemaan jokaisessa solussa, ja näkemään muidenkin solujen arkea.

Annika ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.