Viikko 45: Toiminnallinen viikko opistolla

6.11.2015

Perjantaina opistolla oli varttuneen väen toimintapäivä. Opistolle saapui varttuneita parikymmentä ja heille tarjottiin mahdollisuus käydä erilaisissa toimintapisteissä, kuten hartiahieronnassa, kahvakuulajumpassa ja pelaamassa Wii-pelikonsolilla jne. Viime vuoden kamarikuorolaiset tulivat kurssille perjantaista lauantaihin. Kurssilaiset toivat tämän vuoden kamarikuorolle intoa ja motivaatiota.

IMG_3626

Lauantaina vietimme pyhäinpäivää opistolla. Muistelimme poisnukkuneita läheisiä ja muutama opistolainen kertoi omia kokemuksiaan. Kävimme Reisjärven kirkossa sävelhartaudessa, jossa kamarikuorot lauloivat ja rehtori piti hartauden ja lausui runoja. Illalla sytytimme kynttilän läheistemme muistolle ja hiljennyimme tunnelmalliseen kynttiläpiiriin opiston etupihalle.

pyhäinpvä

Sunnuntaina kävimme pitämässä opistoesittelyt Varkaudessa ja Leppävirralla. Siellä vierähti koko päivä, mutta se oli sen arvoista! Bussimatkat olivat leppoisia ja oli mukava vierailla eri rauhanyhdistyksillä. Aloitimme isäntä- ja emäntähommat sunnuntai-iltana. Kaikki olivat väsyneitä reissusta, mutta juttu kulki hyvin joka kämpällä.

leppävirtakmimmo

Maanantaina alkoivat taas opiskelut pitkän ja mukavan viikonlopun jälkeen. Liikuntalautakunta oli jo aikaisemmalla viikolla päättänyt, että maanantaina pelattaisiin poikien solujen välinen sählyturnaus. Oli mahtavaa seurata turnausta ja pelata, koska kannustus oli huikeaa ja kaikki pelasivat reilua peliä. Voittajiksi selvisi Jussila B tiukan finaalin jälkeen.

Tiistain turnauksessa pelasivat tytöt. Jokainen solu osallistui mukaan ja kaikilla oli hauskaa. Poikien hyvä kannustus ja oikea asenne paransivat koko opiston ilmapiiriä. Hurjan taistelun jälkeen voiton vei jatkoajalla Tätilä A.

IMG_0438

Keskiviikkona vietimme teemapäivää, jonka aiheena oli mustat vaatteet sekä tytöillä letit ja pojilla vesikampaus. Oli hauska nähdä kaikkien osallistuvan tempaukseen. Se piristi opiskeluarkeamme.

mustapäivä

Torstai-ilta meni oppilaskunnan illan merkeissä, jonka oli tällä kertaa järjestänyt ohjelmalautakunta. Opiskeluiden jälkeen huomasimme, että olimme olleet lähes kaksi viikkoa opistolla. Aika täällä opistolla tuntui syysloman jälkeen menevän todella nopeasti.

Oli huippua olla emäntänä ja isäntänä! Tämä oli erilainen, mutta mahtava viikko. Pääsimme vierailemaan jokaisessa solussa, ja näkemään muidenkin solujen arkea.

Annika ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.