Viikko 45: Syksyisiä sateita

8.11.2013

Viime lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Päivällä oli auditoriossa ohjelmaa, jossa käsittelimme kuolema-aihetta. Opistolaiset kertoivat läheistensä menetyksistä, ja illalla kokoonnuimme viettämään hiljaista hetkeä puistoon kynttiläringin muodossa. Päivä oli koskettava, ja opistossa vallitsi kaiken kaikkiaan rauhallinen ja levollinen tunnelma.

pyhäinpäivän kynttilärinki 007

Sunnuntaina vietimme KiVa-päivää, eli Kiusaamisen Vastaista päivää. Käsittelimme aihetta auditoriossa aamupäivällä. Iltapäivällä kiersimme erilaisia rasteja ryhmissä, joita tukioppilaat vetivät.

Tiistaiaamuna opiston ruokala täyttyi mitä kummallisemmista ja hauskemmista hiustyyleistä. Oli siis Crazyhair-päivä eli Hullut Hiukset- päivä. Oli hauskaa katsella kuinka opistolaiset olivat panostaneet teemapäivään.

Kuva 001

Iltapäivänä kokoonnuimme opiston pihalle haravoinnin merkeissä. Vesisateesta huolimatta saimme kuin saimmekin putsattua pihamme lehdistä, joita olikin kertynyt maahan jo sievoinen määrä.

Kuva

Torstaina kokoonnuimme auditorioon viettämään yhteistä ohjelmailtaa. Tällä kertaa vastuussa oli ohjelmalautakunta. Illalla noin kymmenen opistolaista lähti opistoesittelyyn Reisjärven rauhanyhdistykselle, missä pidettiin opistomyyjäiset.

IMG_8576

Opistossa olemme saaneet nauttia syksyisistä vesisateista. Kaikki muut, paitsi tukioppilaat lähtevät viikonloppulomalle. Tämän- ja viimevuoden tukioppilaat kokoontuvat yhteen tukioppilaskoulutukseen.

Eerika ja Arttu

 

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.