Viikko 45: Syksyisiä sateita

8.11.2013

Viime lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Päivällä oli auditoriossa ohjelmaa, jossa käsittelimme kuolema-aihetta. Opistolaiset kertoivat läheistensä menetyksistä, ja illalla kokoonnuimme viettämään hiljaista hetkeä puistoon kynttiläringin muodossa. Päivä oli koskettava, ja opistossa vallitsi kaiken kaikkiaan rauhallinen ja levollinen tunnelma.

pyhäinpäivän kynttilärinki 007

Sunnuntaina vietimme KiVa-päivää, eli Kiusaamisen Vastaista päivää. Käsittelimme aihetta auditoriossa aamupäivällä. Iltapäivällä kiersimme erilaisia rasteja ryhmissä, joita tukioppilaat vetivät.

Tiistaiaamuna opiston ruokala täyttyi mitä kummallisemmista ja hauskemmista hiustyyleistä. Oli siis Crazyhair-päivä eli Hullut Hiukset- päivä. Oli hauskaa katsella kuinka opistolaiset olivat panostaneet teemapäivään.

Kuva 001

Iltapäivänä kokoonnuimme opiston pihalle haravoinnin merkeissä. Vesisateesta huolimatta saimme kuin saimmekin putsattua pihamme lehdistä, joita olikin kertynyt maahan jo sievoinen määrä.

Kuva

Torstaina kokoonnuimme auditorioon viettämään yhteistä ohjelmailtaa. Tällä kertaa vastuussa oli ohjelmalautakunta. Illalla noin kymmenen opistolaista lähti opistoesittelyyn Reisjärven rauhanyhdistykselle, missä pidettiin opistomyyjäiset.

IMG_8576

Opistossa olemme saaneet nauttia syksyisistä vesisateista. Kaikki muut, paitsi tukioppilaat lähtevät viikonloppulomalle. Tämän- ja viimevuoden tukioppilaat kokoontuvat yhteen tukioppilaskoulutukseen.

Eerika ja Arttu

 

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.