Viikko 45: Solujen välinen sählyturnaus, myyjäiset, tutustumisretki..

10.11.2017

Sunnuntai-iltana kiersimme ensimmäistä kertaa edellisten isännän ja emännän kanssa soluja ja perehdyimme tehtäväämme.

Tällä viikolla on ollut liikuntalautakunnan järjestämä solujen välinen sählyturnaus, joka alkoi poikien solujen välisillä peleillä. Pelit olivat huikeaa katseltavaa ja kannustus oli kova! Tiistaina lellit (luonto- ja erälinja) ja kamarikuoro lähtivät Kokkolaan lellien myyjäisiin. Myyjäisissä oli paljon väkeä ja ne onnistuivat hyvin.

Luonto- ja erälinjan myyjäiset Kokkolassa.

Keskiviikkona alkoivat tyttöjen sählypelit ja ne jatkuivat vauhdikkaina torstaille asti. Tyttöjen fiinaalin voittivat lellin tytöt Räisälä D:stä. Torstai-iltana sählyturnauksen pelien välissä oli medialautakunnan vuoro järjestää oppilaskunnan ilta. Saimme nähdä esityksiä ja valokuvaesityksen opistolaisten yhteisistä hetkistä, kuulla runoja ja laulaa yhteislauluja. Torstain yllit (yrittäjyyslinja) olivat Jyväskylässä tutustumassa Tiimiakatemian toimintaan.  

Solujen välisen sählyturnauksen voittanut Räisälä D:n joukkue

Kaksi viikkoa opistolla kului nopeasti, ja viikko isäntänä ja emäntänä on ollut huippu!

Emmi ja Aarne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.