Viikko 45: Pyhäinpäivä ja valokuvausta

14.11.2011

Lauantai oli pyhäinpäivä, jolloin muistelimme poisnukkuneita läheisiä. Jokainen opistolainen toi syyslomalta tullessaan hautakynttilän, jotka sytytimme lauantai-iltana rinkiin opiston puistoon. Meidän mukanamme oli myös viime vuoden kamarikuoro, joka oli viikonloppukurssilla. He osallistuivat myös rinkiin ja lauloivat meille muutaman laulun. Sen jälkeen menimme auditorioon laulamaan pyhäinpäivälauluja. Viikonloppuna meillä oli musiikkipainotteista ohjelmaa.

Maanantaina opiston tukioppilaat järjestivät ohjelmaillan, jossa esiteltiin tukareiden toimintaa opistossa. Päällimmäisenä ajatuksena tuli esille, että jokainen voi olla tukioppilas!

Tiistaina opistossa oli valokuvauspäivä. Osalle se olikin melkoista  vaatteidenvaihtoruljanssia, sillä sekä linja- että lautakuntakuviin otettiin mukaan paljon rekvisiittaa. Suurimmalla osalla olikin jokin linjaan tai lautakuntaan liittyvä vaatetus tai esine. Luonnollisesti piti myös huolehtia, että hiukset olivat hyvin yksityiskuvassa.

Keskiviikkoaamuna opistolaiset heräsivät kirpeään pakkasaamuun. Auton ikkunat olivat jäässä ja katot kuurassa pitkälle aamupäivään. Torstai-iltana saimme nauttia tunnelmallisesta “varaslähdöstä” joululauluihin, kun oppilaskunnan illassa ryhmä opistolaisia järjesti nopealla aikataululla lauluillan.

Roosa ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.