Viikko 45: Lätkää ja porkkanan nostoa

12.11.2021

Tällä viikolla opistoarki on ollut rauhallista. Opistokavereihin on tutustuttu paremmin ja useita synttäreitä on vietetty kämpissä. 

Sunnuntaina kaikki fiilistelivät vielä mennyttä mukavaa viikonloppua ja pyhäinpäivää. Sunnuntaipäivän pääteemana oli itsetunto. Päärakennuksen peilit olivat peitettyinä ja opistolaiset tekivät olonsa mukavaksi pukeutumalla rennosti. Monet opistolaiset jättivät myös puhelimensa omiin soluihinsa. Päivän päätteeksi pojat pelasivat säbää. 

Alkuviikosta momet olivat kiireisiä musiikkikahvilan mainosta kuvatessaan. Luonto- ja erälinjalaiset viettivät maanantaipäivän luonnossa. Tiistaina nautittiin lumesta pelaamalla lumisotaa opiston pihalla. Illalla vietettiin källien meille järkkäämää pitsailtaa. Viikon ensimmäiset päivät olivat rauhallisia ja opistolaiset viettivät paljon aikaa omissa soluissaan ja puuhissaan. Järjestettyä ohjelmaa oli vain vähän, mutta se oli täyden viikonlopun jälkeen mukavaa.

Keskiviikkona jännitettiin opiston lätkäjoukkueen nimeä ja kokoonpanoa. Joukkueen järjestämässä tilaisuudessa saimme vihdoin kuulla joukkueen nimen. White Eagles! Kohta pääkkärissä laulettiin jo uutta kannustuslaulua. Illan kuluessa kokoonnuimme keskusteluiltaan keskustelemaan ystävyydestä. Päivä huipentui musiikkilautakunnan järjestämään joululauluiltaan.

Torstaina monet opistolaiset jännittivät ensimmäistä matikankoettaan. Opistolaisia pyydettiin apuun Sieviin porkkanan nostoon ja kolmasosa opistolaisista puki aamulla kumisaappaat jalkaan ja lähti pirteänä pellolle. 

Lähtöperjantaina kaikki olivat lähdössä hyvillä mielin kotiin mukavan viikon jälkeen, mutta paluuta opistolle odotettiin jo. 

Tuntuu, että tällä viikolla opistolaiset ovat pystyneet rentoutumaan ja olemaan omia ihania itsejään varmasti myös itsetuntopäivän ansiosta. Nyt, kun opistoelämä on muuttunut arkiseksi, tylsät hetket ovat lisääntyneet. Nämä hetket ovat kuitenkin tiivistäneet porukkaa, koska opistokavereihin tutustuu parhaiten varmasti juuri silloin, kun on aikaa jutella ja olla vaan. Huippu jakso taas takana!

-Selina ja Paavo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.