Viikko 45: Lätkää ja porkkanan nostoa

12.11.2021

Tällä viikolla opistoarki on ollut rauhallista. Opistokavereihin on tutustuttu paremmin ja useita synttäreitä on vietetty kämpissä. 

Sunnuntaina kaikki fiilistelivät vielä mennyttä mukavaa viikonloppua ja pyhäinpäivää. Sunnuntaipäivän pääteemana oli itsetunto. Päärakennuksen peilit olivat peitettyinä ja opistolaiset tekivät olonsa mukavaksi pukeutumalla rennosti. Monet opistolaiset jättivät myös puhelimensa omiin soluihinsa. Päivän päätteeksi pojat pelasivat säbää. 

Alkuviikosta momet olivat kiireisiä musiikkikahvilan mainosta kuvatessaan. Luonto- ja erälinjalaiset viettivät maanantaipäivän luonnossa. Tiistaina nautittiin lumesta pelaamalla lumisotaa opiston pihalla. Illalla vietettiin källien meille järkkäämää pitsailtaa. Viikon ensimmäiset päivät olivat rauhallisia ja opistolaiset viettivät paljon aikaa omissa soluissaan ja puuhissaan. Järjestettyä ohjelmaa oli vain vähän, mutta se oli täyden viikonlopun jälkeen mukavaa.

Keskiviikkona jännitettiin opiston lätkäjoukkueen nimeä ja kokoonpanoa. Joukkueen järjestämässä tilaisuudessa saimme vihdoin kuulla joukkueen nimen. White Eagles! Kohta pääkkärissä laulettiin jo uutta kannustuslaulua. Illan kuluessa kokoonnuimme keskusteluiltaan keskustelemaan ystävyydestä. Päivä huipentui musiikkilautakunnan järjestämään joululauluiltaan.

Torstaina monet opistolaiset jännittivät ensimmäistä matikankoettaan. Opistolaisia pyydettiin apuun Sieviin porkkanan nostoon ja kolmasosa opistolaisista puki aamulla kumisaappaat jalkaan ja lähti pirteänä pellolle. 

Lähtöperjantaina kaikki olivat lähdössä hyvillä mielin kotiin mukavan viikon jälkeen, mutta paluuta opistolle odotettiin jo. 

Tuntuu, että tällä viikolla opistolaiset ovat pystyneet rentoutumaan ja olemaan omia ihania itsejään varmasti myös itsetuntopäivän ansiosta. Nyt, kun opistoelämä on muuttunut arkiseksi, tylsät hetket ovat lisääntyneet. Nämä hetket ovat kuitenkin tiivistäneet porukkaa, koska opistokavereihin tutustuu parhaiten varmasti juuri silloin, kun on aikaa jutella ja olla vaan. Huippu jakso taas takana!

-Selina ja Paavo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.