Viikko 45: Jäitä hattuun

12.11.2010

 

Perjantaina saimme vieraaksemme nuoria Pihtiputaalta ja Reisjärveltä. Pelasimme heidän kanssaan muun muassa lentopalloa ja illalla oli rehtorimme pitämä alustus. Lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Päivällä kuulimme kanttori Martti Murtoperän alustuksen musiikista. Illalla kaikki opistolaiset kulkivat kynttiläkulkueessa keskuspuistoon, jossa vietimme muutaman tovin kuunnellen tämän- ja viime vuoden kamarikuorolaisten kaunista laulua. Kynttilät jäivät palamaan keskuspuistoon isossa ringissä koko yöksi.

Palasimme päärakennukseen ja saimme kuulla muutamia ohjelmalautakunnan valitsemia tarinoita, joita he meille lukivat. Illalla akvaarioon ahtautui ennätysmäärä opistolaisia, ja myös viime vuoden kamarikuorolaisia,  laulamaan joululauluja. Tunnelma oli todella hyvä!

Sunnuntaina meillä oli musiikinpäivä. Musiikkilautakunta järjesti meille ohjelmaa, jossa he esittelivät soittimia ja lauloimme yhdessä. Loppuviikosta saimme lisää lunta siitäkös porukka riemastui!

Maaria ja Jukka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.