Viikko 45: Jäitä hattuun

12.11.2010

 

Perjantaina saimme vieraaksemme nuoria Pihtiputaalta ja Reisjärveltä. Pelasimme heidän kanssaan muun muassa lentopalloa ja illalla oli rehtorimme pitämä alustus. Lauantaina vietimme pyhäinpäivää. Päivällä kuulimme kanttori Martti Murtoperän alustuksen musiikista. Illalla kaikki opistolaiset kulkivat kynttiläkulkueessa keskuspuistoon, jossa vietimme muutaman tovin kuunnellen tämän- ja viime vuoden kamarikuorolaisten kaunista laulua. Kynttilät jäivät palamaan keskuspuistoon isossa ringissä koko yöksi.

Palasimme päärakennukseen ja saimme kuulla muutamia ohjelmalautakunnan valitsemia tarinoita, joita he meille lukivat. Illalla akvaarioon ahtautui ennätysmäärä opistolaisia, ja myös viime vuoden kamarikuorolaisia,  laulamaan joululauluja. Tunnelma oli todella hyvä!

Sunnuntaina meillä oli musiikinpäivä. Musiikkilautakunta järjesti meille ohjelmaa, jossa he esittelivät soittimia ja lauloimme yhdessä. Loppuviikosta saimme lisää lunta siitäkös porukka riemastui!

Maaria ja Jukka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.