Viikko 44: Monenlaista toimintaa..

1.11.2012

Syysloman jälkeinen viikko alkoi iloisissa jälleentapaamisen riemussa. Loma tuli juuri sopivaan paikkaan ja piristi silminnähden porukkaa, joka oli selvästi nukkunut lomalla paljon. Opistolaiset olivat myös lomalla myyneet vuosikalentereitaan, jotta pääsemme opintomatkalle keväällä. Myös arpajaisvoittoja oli kerätty lisää opiston tavara-arpajaisiin. Media- ja vapaa-ajan lautakunta ovat tehneet paljon töitä näiden asioiden parissa.

Heti seuraavana päivänä, tiistaina, oli ohjelmassa joulukortti- cd:n äänitys. Saavuimme lähes koko opiston voimin tunnelmalliseen Reisjärven kirkkoon laittamaan laulut nauhalle. Pitkän harjoitusjakson jälkeen saimme lähes täydelliset otokset purkkiin, vaikka syysloma painoikin vielä hieman kokonaisuudessa.

Ennen äänityksiä luonto-ja erälinjan pitkään odotettu hiihtokausi sai avauksensa Petäjämäen hiihtokeskuksella. Siellä kaikki saivat purkaa ylimääräiset energiat suksien päällä ähisten.

Keskiviikko-illan piristysruiske oli takahikiän poikaorkesteri, joka pisteli parastaan tupaten täynnä olevassa auditoriossa. Muuten päivä sujui normaalien rutiinien mukaisesti.

Torstaina ruotsalaiset opiskelijat ystävineen järjestivät ohjelmaillan, jossa he esittelivät meille Ruotsia ja heidän perheitään. Nöyränä emme voineet kuin katsella, kun he näyttivät  kaksi pätkää maan jääkiekko taidoista. Lopuksi laulettiin yhdessä Ruotsin kansallislaulu. Samaisena iltana opiston jääkiekkojoukkue oli kaikesta huolimatta täysin valmis haastamaan kokkolalaiset nuoria jääkiekko-otteluun. Perjantaina kaikki lellit ovat valmiina lähtemään neljän päivän vaellukselle rinkat täydessä varustuksessa. Kollit ovat järjestäneet lauantaiksi musiikkitapahtuman kirkkoon pyhänpäivään liittyen. Voimme hyvillä mielin jatkaa opistovuotta tästä viikosta eteenpäin!

Lotta ja Aapo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.