Viikko 44: Monenlaista toimintaa..

1.11.2012

Syysloman jälkeinen viikko alkoi iloisissa jälleentapaamisen riemussa. Loma tuli juuri sopivaan paikkaan ja piristi silminnähden porukkaa, joka oli selvästi nukkunut lomalla paljon. Opistolaiset olivat myös lomalla myyneet vuosikalentereitaan, jotta pääsemme opintomatkalle keväällä. Myös arpajaisvoittoja oli kerätty lisää opiston tavara-arpajaisiin. Media- ja vapaa-ajan lautakunta ovat tehneet paljon töitä näiden asioiden parissa.

Heti seuraavana päivänä, tiistaina, oli ohjelmassa joulukortti- cd:n äänitys. Saavuimme lähes koko opiston voimin tunnelmalliseen Reisjärven kirkkoon laittamaan laulut nauhalle. Pitkän harjoitusjakson jälkeen saimme lähes täydelliset otokset purkkiin, vaikka syysloma painoikin vielä hieman kokonaisuudessa.

Ennen äänityksiä luonto-ja erälinjan pitkään odotettu hiihtokausi sai avauksensa Petäjämäen hiihtokeskuksella. Siellä kaikki saivat purkaa ylimääräiset energiat suksien päällä ähisten.

Keskiviikko-illan piristysruiske oli takahikiän poikaorkesteri, joka pisteli parastaan tupaten täynnä olevassa auditoriossa. Muuten päivä sujui normaalien rutiinien mukaisesti.

Torstaina ruotsalaiset opiskelijat ystävineen järjestivät ohjelmaillan, jossa he esittelivät meille Ruotsia ja heidän perheitään. Nöyränä emme voineet kuin katsella, kun he näyttivät  kaksi pätkää maan jääkiekko taidoista. Lopuksi laulettiin yhdessä Ruotsin kansallislaulu. Samaisena iltana opiston jääkiekkojoukkue oli kaikesta huolimatta täysin valmis haastamaan kokkolalaiset nuoria jääkiekko-otteluun. Perjantaina kaikki lellit ovat valmiina lähtemään neljän päivän vaellukselle rinkat täydessä varustuksessa. Kollit ovat järjestäneet lauantaiksi musiikkitapahtuman kirkkoon pyhänpäivään liittyen. Voimme hyvillä mielin jatkaa opistovuotta tästä viikosta eteenpäin!

Lotta ja Aapo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.