Viikko 44: Takaisin opistolle

6.11.2020

Loman jälkeinen viikko piti sisällään monenlaista ohjelmaa. 

Maanantaina palasimme takaisin opistokotiin kahden viikon loman jälkeen. Myös maskit saapuivat opistolaisen mukana. Saimme myös poikkeuksellisesti olla kello 23 asti päärakennuksessa.

Tiistaina vietimme Back to business- teemapäivää. Päivän aikana saimme tutustua muihin linjoihin minioppituntien myötä. Jokainen linja suunnitteli noin 25 minuutin minioppitunnin, joka piti sisällään linjan oppitunneilla käytyjä asioita. Tiistaina alkoi myös antipassiven järjestämä tempaus, jolloin menimme soluihin jo klo 21.00. Tempauksen tarkoituksena oli parantaa kämppien yhteishenkeä. 

Keskiviikkona palattiin normaaliin arkeen. Illalla oli keskusteluilta, jonka aiheena oli musiikki. Keskustelu oli vilkasta, ja puheenvuoroja käytettiin jopa niin paljon, että aika loppui kesken.  

Torstaina saimme nauttia musiikkilautakunnan ohjelmaillasta. Ilta piti sisällään erilaisia musiikkiesityksiä ja leikkimielisiä kilpailuja.

Perjantaina oli yllien järjestämä hauska ohjelmailta, jossa he esittivät itsejään kaksikymmentä vuotta vanhempina. Illalla oli myös opiston jääkiekkojoukkueen Racelakersin ensimmäinen jääkiekko-ottelu. Valitettavasti emme päässeet paikanpäälle katsomaan, mutta ottelu striimattiin ja katsoimme sitä yhdessä opiston salissa. 

Lauantaina oli pyhäinpäivä. Päivä alkoi jumalanpalveluksella, jonka jälkeen siirryimme ulos pelaamaan erilaisia pihapelejä. Myöhemmin salissa oli lauluja, runoja ja koskettavia muisteluksia. Ilta päättyi opiston yhteiseen kynttilärinkiin.

Minea ja Joose

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.