Viikko 44: Solujen välinen sählyturnaus lisäsi yhteishenkeä

4.11.2016

Ilo ja riemu täyttivät mielemme, kun saimme palata syysloma- ja top-viikkojen jälkeen takaisin opistolle. Opistoelämä alkoi heti rullata vanhaan malliin.

Tällä viikolla isoin tapahtuma on ollut solujen välinen sählyturnaus, jota olemme saaneet pelata. Pelit ovat olleet tiukkoja ja tunnelma on ollut huikea. Torstaina saimme turnaukset päätökseen hieman dramaattistenkin vaiheiden jälkeen. 😉

img_0127 

img_0128

Solujen välinen sählyturnaus lisäsi yhteishenkeä.

 

img_0129
Voitto maistui makealta!

Amerikkalaiset lähtivät keskiviikkona Jämsään viettämään kiitospäivää. Me muut lähdemme viikonloppuna Kuopioon pitämään vuoden ensimmäisen opistoesittelyn. Kulunut viikko on ollut meille isäntänä ja emäntänä huikea. Erityisesti olemme tykänneet vierailla muiden opistolaisten soluissa ja meininki on ollut kaikkialla erinomainen.

Toivotamme kaikille oikein hyvää viikonloppua!

Julia ja Atte

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.