Viikko 44: Solujen välinen sählyturnaus lisäsi yhteishenkeä

4.11.2016

Ilo ja riemu täyttivät mielemme, kun saimme palata syysloma- ja top-viikkojen jälkeen takaisin opistolle. Opistoelämä alkoi heti rullata vanhaan malliin.

Tällä viikolla isoin tapahtuma on ollut solujen välinen sählyturnaus, jota olemme saaneet pelata. Pelit ovat olleet tiukkoja ja tunnelma on ollut huikea. Torstaina saimme turnaukset päätökseen hieman dramaattistenkin vaiheiden jälkeen. 😉

img_0127 

img_0128

Solujen välinen sählyturnaus lisäsi yhteishenkeä.

 

img_0129
Voitto maistui makealta!

Amerikkalaiset lähtivät keskiviikkona Jämsään viettämään kiitospäivää. Me muut lähdemme viikonloppuna Kuopioon pitämään vuoden ensimmäisen opistoesittelyn. Kulunut viikko on ollut meille isäntänä ja emäntänä huikea. Erityisesti olemme tykänneet vierailla muiden opistolaisten soluissa ja meininki on ollut kaikkialla erinomainen.

Toivotamme kaikille oikein hyvää viikonloppua!

Julia ja Atte

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.