Viikko 44: Paluu opistolle

30.10.2014


Maanantaina opistolle saapui autolasteittain iloisia lomalta palaavia opistolaisia. Viikonloppuna tukioppilaskurssilla olleet uudet tukioppilaat ottivat meidät kaikki iloisina vastaan ja kaikkien kasvoista näki, että oli mukava palata takaisin opistolle ystävien joukkoon. Jouduimme kuitenkin nopeasti sopeutumaan takaisin opiston unirytmiin, kun opiskelut jatkuivat normaalisti tiistaina.

Mia ja Sonja

Kuluneen viikon aikana kuorolaiset ovat kovasti harjoitelleet joulukortti CD:n äänityksiä varten. Laulutaitoja pääsemme myös näyttämään viikonloppuna kun lähdemme Kalajoen rauhanyhdistykselle opistoesittelyyn ja sieltä suoraan Merijärvelle kirkkoon laulamaan.

Syyslomalla pääsimme jo myymään opiston vuosikalentereita. Kalentereista saatu tuotto menee ensi kevään opintomatkan hyväksi.

Kalenterit

Palattuamme opistolle yhteishenki on ollut taas huipussaan. Tässä kuvassa kielilinjalaiset ovat suunnittelemassa opistoiltaa, jonne he ovat järjestäneet toimintaa ja harjoittelevat kuvassa juuri itse sanoittamaansa laulua.

Kollit

Viikko vierähtänyt isäntänä ja emäntänä tosi nopeasti. On ollut todella mukava, kun on oppinut entistä enemmän tuntemaan opistolaisia ja nähnyt toistenkin soluelämää.

Hanna ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.