Viikko 44: Paluu opistolle

30.10.2014


Maanantaina opistolle saapui autolasteittain iloisia lomalta palaavia opistolaisia. Viikonloppuna tukioppilaskurssilla olleet uudet tukioppilaat ottivat meidät kaikki iloisina vastaan ja kaikkien kasvoista näki, että oli mukava palata takaisin opistolle ystävien joukkoon. Jouduimme kuitenkin nopeasti sopeutumaan takaisin opiston unirytmiin, kun opiskelut jatkuivat normaalisti tiistaina.

Mia ja Sonja

Kuluneen viikon aikana kuorolaiset ovat kovasti harjoitelleet joulukortti CD:n äänityksiä varten. Laulutaitoja pääsemme myös näyttämään viikonloppuna kun lähdemme Kalajoen rauhanyhdistykselle opistoesittelyyn ja sieltä suoraan Merijärvelle kirkkoon laulamaan.

Syyslomalla pääsimme jo myymään opiston vuosikalentereita. Kalentereista saatu tuotto menee ensi kevään opintomatkan hyväksi.

Kalenterit

Palattuamme opistolle yhteishenki on ollut taas huipussaan. Tässä kuvassa kielilinjalaiset ovat suunnittelemassa opistoiltaa, jonne he ovat järjestäneet toimintaa ja harjoittelevat kuvassa juuri itse sanoittamaansa laulua.

Kollit

Viikko vierähtänyt isäntänä ja emäntänä tosi nopeasti. On ollut todella mukava, kun on oppinut entistä enemmän tuntemaan opistolaisia ja nähnyt toistenkin soluelämää.

Hanna ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.