Viikko 44: Joulukortti-cd:n äänitystä ja muuta mukavaa

1.11.2013

Syysloman jälkeisenä maanantaina palasimme iloisina ja virkeinä takaisin rakkaaseen opistokotiimme. Loma antoi uutta virtaa opiskeluun ja jälleennäkemisen riemu loisti jokaisen kasvoista.

 IMG_0926

Tiistaina normaalin koulupäivän jälkeen vapaa-ajan lautakunta keräsi opistolaisten lomalla saamat arpavoitot. Niitä kertyikin todella paljon, joka on todella hyvä ajatellen kevään opintomatkaa.

Keskiviikkona olikin jo joulukortti-cd:n äänitykset Reisjärven kirkossa, jonne lähdimme lähes koko opiston voimin.

IMG_0903

Torstaina Anttilassa ja Räisälässä vietettiin synttäreitä ja illalla oli vielä musiikkilautakunnan ohjelmaa, jossa lauloimme ja leikimme porukalla.

IMG_0943

On ollut kivaa olla isäntänä ja emäntänä ja kierrellä muiden opistolaisten soluissa iltaisin. Yhteishenki paranee päivä päivältä, josta kiitos kuuluu kaikille opistolaisille. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin kohti teemaviikonloppua.

Roosa ja Veikko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.