Viikko 44: Joulukortti-cd:n äänitystä ja muuta mukavaa

1.11.2013

Syysloman jälkeisenä maanantaina palasimme iloisina ja virkeinä takaisin rakkaaseen opistokotiimme. Loma antoi uutta virtaa opiskeluun ja jälleennäkemisen riemu loisti jokaisen kasvoista.

 IMG_0926

Tiistaina normaalin koulupäivän jälkeen vapaa-ajan lautakunta keräsi opistolaisten lomalla saamat arpavoitot. Niitä kertyikin todella paljon, joka on todella hyvä ajatellen kevään opintomatkaa.

Keskiviikkona olikin jo joulukortti-cd:n äänitykset Reisjärven kirkossa, jonne lähdimme lähes koko opiston voimin.

IMG_0903

Torstaina Anttilassa ja Räisälässä vietettiin synttäreitä ja illalla oli vielä musiikkilautakunnan ohjelmaa, jossa lauloimme ja leikimme porukalla.

IMG_0943

On ollut kivaa olla isäntänä ja emäntänä ja kierrellä muiden opistolaisten soluissa iltaisin. Yhteishenki paranee päivä päivältä, josta kiitos kuuluu kaikille opistolaisille. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin kohti teemaviikonloppua.

Roosa ja Veikko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.