Viikko 42: Monenlaista puuhaa – viikko

20.10.2011

Tällä viikolla on ollut monelaista mukavaa ohjelmaa. Viikonloppuna järjestettiin kahden päivän mittainen jatkorippikoulu. Ohjelmassa oli mielenkiintoisten oppituntien lisäksi leikkimielisiä ja hauskoja kilpailuja mm. autonvedon parissa. Sunnuntaina matkasimme kolmella linja-autolla Kannuksen ja Kokkolan rauhanyhdistyksille esittelemään huippua opistoamme.

Maanantaina koittikin joulukortti CD:n äänitykset Reisjärven kirkossa. Kyllä oli fiilikset korkealla, kun saatiin joululaulut pakettiin! Nyt vain odotellaan, että CD:t saapuvat painosta ja päästään myymään. Illalla tuli vielä poikaporukka haastamaan opistolaisia sählyssä. Opistolaisten kovien kannustushuutojen myötä voitto tuli tietenkin opistolle. 🙂

Nyt on viimeisistäkin kokeista selvitty ja opettajat ovatkin tarkistaneet niitä ahkerasti. Hyviä numeroita odotellessa. Saimme myös ensimmäiset jaksopalautteet. Luontoaiheiset vuosikalenterit ovat valmistuneet ja nyt alkaakin kalentereiden myyntiurakka. Valokuvauskilpailu aiheesta ”Opiston syksy” saatiin päätökseen ja seuraavaksi alkaakin raadilla vaikea tehtävä, kun valitaan upeista kuvista voittaja.

Torstai-iltana keittiölautakuntalaiset järjestivät solujen välisen kakkukilpailun. Kilpailuun valmistui mitä hienompia ja maukkaimpia kakkuja! Tiukan kisan voittajaksi selviytyi se, joka leipoi hienoimman ja maukkaimman kakun. Illalla saimme vielä nauttia musiikkilautakunnan järjestämästä tunnelmallisesta musiikkihetkestä akvaarion edessä.


Nyt lähdemme syysloman viettoon. Rentouttavaa syyslomaa kaikille! Loman jälkeen on varmasti taas kiva palata opistolle.

Vuokko ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.