Viikko 42: Monenlaista puuhaa – viikko

20.10.2011

Tällä viikolla on ollut monelaista mukavaa ohjelmaa. Viikonloppuna järjestettiin kahden päivän mittainen jatkorippikoulu. Ohjelmassa oli mielenkiintoisten oppituntien lisäksi leikkimielisiä ja hauskoja kilpailuja mm. autonvedon parissa. Sunnuntaina matkasimme kolmella linja-autolla Kannuksen ja Kokkolan rauhanyhdistyksille esittelemään huippua opistoamme.

Maanantaina koittikin joulukortti CD:n äänitykset Reisjärven kirkossa. Kyllä oli fiilikset korkealla, kun saatiin joululaulut pakettiin! Nyt vain odotellaan, että CD:t saapuvat painosta ja päästään myymään. Illalla tuli vielä poikaporukka haastamaan opistolaisia sählyssä. Opistolaisten kovien kannustushuutojen myötä voitto tuli tietenkin opistolle. 🙂

Nyt on viimeisistäkin kokeista selvitty ja opettajat ovatkin tarkistaneet niitä ahkerasti. Hyviä numeroita odotellessa. Saimme myös ensimmäiset jaksopalautteet. Luontoaiheiset vuosikalenterit ovat valmistuneet ja nyt alkaakin kalentereiden myyntiurakka. Valokuvauskilpailu aiheesta ”Opiston syksy” saatiin päätökseen ja seuraavaksi alkaakin raadilla vaikea tehtävä, kun valitaan upeista kuvista voittaja.

Torstai-iltana keittiölautakuntalaiset järjestivät solujen välisen kakkukilpailun. Kilpailuun valmistui mitä hienompia ja maukkaimpia kakkuja! Tiukan kisan voittajaksi selviytyi se, joka leipoi hienoimman ja maukkaimman kakun. Illalla saimme vielä nauttia musiikkilautakunnan järjestämästä tunnelmallisesta musiikkihetkestä akvaarion edessä.


Nyt lähdemme syysloman viettoon. Rentouttavaa syyslomaa kaikille! Loman jälkeen on varmasti taas kiva palata opistolle.

Vuokko ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.