Viikko 42: Monenlaista puuhaa – viikko

20.10.2011

Tällä viikolla on ollut monelaista mukavaa ohjelmaa. Viikonloppuna järjestettiin kahden päivän mittainen jatkorippikoulu. Ohjelmassa oli mielenkiintoisten oppituntien lisäksi leikkimielisiä ja hauskoja kilpailuja mm. autonvedon parissa. Sunnuntaina matkasimme kolmella linja-autolla Kannuksen ja Kokkolan rauhanyhdistyksille esittelemään huippua opistoamme.

Maanantaina koittikin joulukortti CD:n äänitykset Reisjärven kirkossa. Kyllä oli fiilikset korkealla, kun saatiin joululaulut pakettiin! Nyt vain odotellaan, että CD:t saapuvat painosta ja päästään myymään. Illalla tuli vielä poikaporukka haastamaan opistolaisia sählyssä. Opistolaisten kovien kannustushuutojen myötä voitto tuli tietenkin opistolle. 🙂

Nyt on viimeisistäkin kokeista selvitty ja opettajat ovatkin tarkistaneet niitä ahkerasti. Hyviä numeroita odotellessa. Saimme myös ensimmäiset jaksopalautteet. Luontoaiheiset vuosikalenterit ovat valmistuneet ja nyt alkaakin kalentereiden myyntiurakka. Valokuvauskilpailu aiheesta ”Opiston syksy” saatiin päätökseen ja seuraavaksi alkaakin raadilla vaikea tehtävä, kun valitaan upeista kuvista voittaja.

Torstai-iltana keittiölautakuntalaiset järjestivät solujen välisen kakkukilpailun. Kilpailuun valmistui mitä hienompia ja maukkaimpia kakkuja! Tiukan kisan voittajaksi selviytyi se, joka leipoi hienoimman ja maukkaimman kakun. Illalla saimme vielä nauttia musiikkilautakunnan järjestämästä tunnelmallisesta musiikkihetkestä akvaarion edessä.


Nyt lähdemme syysloman viettoon. Rentouttavaa syyslomaa kaikille! Loman jälkeen on varmasti taas kiva palata opistolle.

Vuokko ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.