Viikko 42: Viimeinen viikko ennen syyslomaa

17.10.2014

Tämä viikko opistossa on kulunut vauhdilla. Viikonloppuna opistolla oli kamarikuorokurssi, johon osallistuivat viime vuoden ja tämän vuoden kamarikuorot. Sunnuntaina oli luento aiheesta ”Jumalan valtakunnan työ”. Illalle ympäristölautakunta oli järjestänyt ohjelmaa, leikimme mm. sateenkaarivarjolla ja juoksimme ryysyviestin.

006

Maanantaina alkoi taas opiskelu. Koeviikkoon valmistautuneet opiskelijat yllättyivät tullessaan päärakennukseen: akvaarion ikkunat oli peitetty mustilla jätesäkeillä ja lattia oli täynnä patjoja. Akvaarioon sai tulla lepäämään ja siellä piti olla aivan hiljaa. Taustalla soi musiikki ja tunnelma oli rauhallinen.

Kuva 001

Kopio- Kuva 004

Tiistaina tytöt pelasivat linjojen välisen sählyturnauksen, jonka finaali on vielä pelaamatta. Finaalissa vastakkain ovat STL ja KOL.

Kuva 005

Yhteen viikkoon on mahtunut paljon: hevostallia on siivottu ja aineita kirjoitettu. Opistoon kotiudutaan aina vain paremmin, mikä näkyy rentossa ilmapiirissä. Vaikka viikko on ollut täynnä kokeita, on hyvää mieltä ja iloisia ilmeitä tullut opiston käytävillä reilusti vastaan.

Hyvää ja rentouttavaa syyslomaa kaikille !
Tuuli ja Jere

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.