Viikko 42: Viimeinen viikko ennen syyslomaa

17.10.2014

Tämä viikko opistossa on kulunut vauhdilla. Viikonloppuna opistolla oli kamarikuorokurssi, johon osallistuivat viime vuoden ja tämän vuoden kamarikuorot. Sunnuntaina oli luento aiheesta ”Jumalan valtakunnan työ”. Illalle ympäristölautakunta oli järjestänyt ohjelmaa, leikimme mm. sateenkaarivarjolla ja juoksimme ryysyviestin.

006

Maanantaina alkoi taas opiskelu. Koeviikkoon valmistautuneet opiskelijat yllättyivät tullessaan päärakennukseen: akvaarion ikkunat oli peitetty mustilla jätesäkeillä ja lattia oli täynnä patjoja. Akvaarioon sai tulla lepäämään ja siellä piti olla aivan hiljaa. Taustalla soi musiikki ja tunnelma oli rauhallinen.

Kuva 001

Kopio- Kuva 004

Tiistaina tytöt pelasivat linjojen välisen sählyturnauksen, jonka finaali on vielä pelaamatta. Finaalissa vastakkain ovat STL ja KOL.

Kuva 005

Yhteen viikkoon on mahtunut paljon: hevostallia on siivottu ja aineita kirjoitettu. Opistoon kotiudutaan aina vain paremmin, mikä näkyy rentossa ilmapiirissä. Vaikka viikko on ollut täynnä kokeita, on hyvää mieltä ja iloisia ilmeitä tullut opiston käytävillä reilusti vastaan.

Hyvää ja rentouttavaa syyslomaa kaikille !
Tuuli ja Jere

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.