Viikko 42: Viimeinen viikko ennen syyslomaa

17.10.2014

Tämä viikko opistossa on kulunut vauhdilla. Viikonloppuna opistolla oli kamarikuorokurssi, johon osallistuivat viime vuoden ja tämän vuoden kamarikuorot. Sunnuntaina oli luento aiheesta ”Jumalan valtakunnan työ”. Illalle ympäristölautakunta oli järjestänyt ohjelmaa, leikimme mm. sateenkaarivarjolla ja juoksimme ryysyviestin.

006

Maanantaina alkoi taas opiskelu. Koeviikkoon valmistautuneet opiskelijat yllättyivät tullessaan päärakennukseen: akvaarion ikkunat oli peitetty mustilla jätesäkeillä ja lattia oli täynnä patjoja. Akvaarioon sai tulla lepäämään ja siellä piti olla aivan hiljaa. Taustalla soi musiikki ja tunnelma oli rauhallinen.

Kuva 001

Kopio- Kuva 004

Tiistaina tytöt pelasivat linjojen välisen sählyturnauksen, jonka finaali on vielä pelaamatta. Finaalissa vastakkain ovat STL ja KOL.

Kuva 005

Yhteen viikkoon on mahtunut paljon: hevostallia on siivottu ja aineita kirjoitettu. Opistoon kotiudutaan aina vain paremmin, mikä näkyy rentossa ilmapiirissä. Vaikka viikko on ollut täynnä kokeita, on hyvää mieltä ja iloisia ilmeitä tullut opiston käytävillä reilusti vastaan.

Hyvää ja rentouttavaa syyslomaa kaikille !
Tuuli ja Jere

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.