Viikko 42: Syyslomaa odotellessa..

22.10.2010

Viikonloppuna oli opistolla jatkorippikoulu opistolaisille. Kaksi pitkää päivää koetteli istumalihaksia, mutta ”jatkorippiksen” aiheet olivat mielenkiintoisia ja viikonlopusta jäi kaikinpuolin hyvä olo. Tällä viikolla on tapahtunut jälleen monenlaista!

Maanantaina viimevuoden opiskelijat tulivat haastamaan tämän vuoden tytöt lentopallossa. Tiistaina olimme pimeäpiilosta ja se saikin yllättävän suuren suosion!

Torstaina grafiikan opiskelijat tekivät moderneja tilataideteoksia opiston päärakennukseen, joita olemme saaneet hämmästellä ja ihailla. Oppilaskunnan illan ohjelmasta vastasi tällä kertaa Jussila B. Ohjelmaillassa saimme tutustua heidän solunsa arkeen..

Väsymys on näkynyt meissä ja syysloma tulee aivan tarpeeseen juuri oikealla hetkellä. Hyvää syyslomaa kaikille!

Josefina ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.