Viikko 41: Koeviikko

13.10.2011

Tällä viikolla opistolaiset ovat olleet poikkeuksellisen ahkeria, koska on koeviikko. Varsinkin kieliopintojenlinjalla on ollut kiirettä, kun he ovat painiskelleet matematiikan ja englannin, näiden rakkaiden vihollistemme kimpussa. Jopa stressiäkin on ollut, kun kokeet painavat päälle. Kaikilla linjoilla on ollut omiin oppiaineisiinsa liittyviä kokeita. Esimerkiksi luonto- ja erälinja on saanut rehkiä mm. luontotiedon kokeen parissa. On ollut helpompaa opiskella kavereiden kanssa, koska koko solu on voinut yhdessä opiskella samoja asioita. Keskittymistä lukuhommiin on helpotettu siten, että oppilaskunta ei ole toiminut aktiivisesti tällä viikolla.


Olemme harjoitelleet ahkerasti Joulukortti CD:n lauluja. Tarkoituksena on äänittää CD ensi viikon maanantaina, ja saada se mahdollisimman pian myyntiin. CD:lle tulee yhteensä 5 joululaulua, joista naiskuoro laulaa kaksi kappaletta ja muut kuorot yhden. Myöskin Joulukortti CD:n kannen suunnittelukilpailu on käynnissä.

Viime lomilla opistolaiset keräsivät arpavoittoja, jotka vapaa-ajan lautakuntalaiset ottivat vastaan tiistaina. Voittoja kertyikin jo tässä vaiheessa ihan mukavasti eli hienot arpajaiset ovat tulossa.

Ensi viikonloppuna ohjelmassa on ”jatkorippikoulu”, johon sisältyy monenlaisia oppitunteja ja keskusteluja ryhmissä. Sunnuntaina menemme esittelemään maanmainiota opistoamme Kannuksen ja Kokkolan rauhanyhdityksille.

Viikon aikana olemme myös sovittaneet opistokollareita ja äänestäneet useista vaihtoehdoista mieluista opistohupparia.

Niina ja Niko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.