Viikko 41: Syksyn viettoa opiskelun merkeissä

10.10.2014

Tulimme opistolle takaisin iloisina ja rentoutuneina. Monet opistolaiset olivat olleet viikonloppuna Oulun syysseuroissa.

Tiistaina vapaa-ajan lautakunta järjesti lautapeli-illan. Illan aikana luokissa sai pelata erilaisia pelejä ja nauttia yhdessäolosta.

DSC_0315

Torstai-iltana hevostenhoitolautakunta suunnnitteli ohjelmaillan, jossa oli järjestetty estekisa keppihevosilla. Osallistujat saivat palkinnoksi hienot ruusukkeet. Illan aikana leikimme sisällä pimeäpiilosta sekä muita leikkejä.

IMG_0994

Perjantai-iltana on luvasssa yllien järjestämä sketsi-ohjelmailta. Lauantaina on tiedossa pop up -päivä. Päivän aikana tulemme kiertelemään erilaisissa pajoissa, joissa opistolaiset opettavat meille uusia taitoja. Lauantaina voi oppia mm. ratsastusta, InDesign-ohjelman käyttöä ja nyrkkeilyä.

DSC_0452

Viikko on kulunut opiskellessa. Ensimmäiset kokeetkin on jo pidetty ja lisää kokeita on tiedossa ensi viikolla. Olemme saaneet kierrellä soluissa ja vastaanotto on ollut todella lämmin. Olemme nauttineet viikostamme emäntänä ja isäntänä!

DSC_0327

Miia ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.