Viikko 41: Syksyn viettoa opiskelun merkeissä

10.10.2014

Tulimme opistolle takaisin iloisina ja rentoutuneina. Monet opistolaiset olivat olleet viikonloppuna Oulun syysseuroissa.

Tiistaina vapaa-ajan lautakunta järjesti lautapeli-illan. Illan aikana luokissa sai pelata erilaisia pelejä ja nauttia yhdessäolosta.

DSC_0315

Torstai-iltana hevostenhoitolautakunta suunnnitteli ohjelmaillan, jossa oli järjestetty estekisa keppihevosilla. Osallistujat saivat palkinnoksi hienot ruusukkeet. Illan aikana leikimme sisällä pimeäpiilosta sekä muita leikkejä.

IMG_0994

Perjantai-iltana on luvasssa yllien järjestämä sketsi-ohjelmailta. Lauantaina on tiedossa pop up -päivä. Päivän aikana tulemme kiertelemään erilaisissa pajoissa, joissa opistolaiset opettavat meille uusia taitoja. Lauantaina voi oppia mm. ratsastusta, InDesign-ohjelman käyttöä ja nyrkkeilyä.

DSC_0452

Viikko on kulunut opiskellessa. Ensimmäiset kokeetkin on jo pidetty ja lisää kokeita on tiedossa ensi viikolla. Olemme saaneet kierrellä soluissa ja vastaanotto on ollut todella lämmin. Olemme nauttineet viikostamme emäntänä ja isäntänä!

DSC_0327

Miia ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.