Viikko 41: Sattuu ja tapahtuu…

13.10.2017

Tällä viikolla oli paljon tapahtumia.Meillä oli kansainvälisten ruokien viikko, joten ruokalistalla oli eri maiden perinneruokia. Tiistaina oli oman väen keskusteluilta, jossa aiheena oli ystävyys. Saimme kuulla monia hyviä puheenvuoroja aiheesta. Ensimmäiset kokeet tehtiin tiistaina, ja jokainen oli stressannut niitä pitkin viikkoa. Suurimmat paineet aiheutti torstaina pidetty uskonnon tentti, jonka kaikki linjat, ellejä ja alleja lukuunottamatta, tekivät samaan aikaan.

Tellit rakensivat kovaa vauhtia telttasaunaa ja paljua jo toista viikkoa, ja pääsimme niistä nauttimaan tytöt keskiviikkona ja pojat torstaina miesten illassa. Torstaina oli naisten ja miesten illat. Naistenillassa saimme kokeilla värikuulasotaa, suorittaa porakoneajokortin ja leikkiä yhdessä. Illan kruunasi salaattibuffet tunnelmallisessa ruokasalissa ja mukavassa seurassa.

Joukkuehenkeä värikuulapelin tiimellyksessä.

Miehet saunoivat ja uivat paljussa välillä kovastikin laulaen. Miesten ilta jatkui opiston kodalla nuotion ääressä makkaraa paistaen.

Huolella lämmitetty telttasauna ja lämpöä höyryävä palju.

Kaksi viikkoa meni taas nopeasti, ja nyt lähdemme syyslomalle ja viikon mittaiselle TOP- jaksolle.

Annika ja Tuomas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.