Viikko 41: Sattuu ja tapahtuu…

13.10.2017

Tällä viikolla oli paljon tapahtumia.Meillä oli kansainvälisten ruokien viikko, joten ruokalistalla oli eri maiden perinneruokia. Tiistaina oli oman väen keskusteluilta, jossa aiheena oli ystävyys. Saimme kuulla monia hyviä puheenvuoroja aiheesta. Ensimmäiset kokeet tehtiin tiistaina, ja jokainen oli stressannut niitä pitkin viikkoa. Suurimmat paineet aiheutti torstaina pidetty uskonnon tentti, jonka kaikki linjat, ellejä ja alleja lukuunottamatta, tekivät samaan aikaan.

Tellit rakensivat kovaa vauhtia telttasaunaa ja paljua jo toista viikkoa, ja pääsimme niistä nauttimaan tytöt keskiviikkona ja pojat torstaina miesten illassa. Torstaina oli naisten ja miesten illat. Naistenillassa saimme kokeilla värikuulasotaa, suorittaa porakoneajokortin ja leikkiä yhdessä. Illan kruunasi salaattibuffet tunnelmallisessa ruokasalissa ja mukavassa seurassa.

Joukkuehenkeä värikuulapelin tiimellyksessä.

Miehet saunoivat ja uivat paljussa välillä kovastikin laulaen. Miesten ilta jatkui opiston kodalla nuotion ääressä makkaraa paistaen.

Huolella lämmitetty telttasauna ja lämpöä höyryävä palju.

Kaksi viikkoa meni taas nopeasti, ja nyt lähdemme syyslomalle ja viikon mittaiselle TOP- jaksolle.

Annika ja Tuomas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.