Viikko 41: Sattuu ja tapahtuu…

13.10.2017

Tällä viikolla oli paljon tapahtumia.Meillä oli kansainvälisten ruokien viikko, joten ruokalistalla oli eri maiden perinneruokia. Tiistaina oli oman väen keskusteluilta, jossa aiheena oli ystävyys. Saimme kuulla monia hyviä puheenvuoroja aiheesta. Ensimmäiset kokeet tehtiin tiistaina, ja jokainen oli stressannut niitä pitkin viikkoa. Suurimmat paineet aiheutti torstaina pidetty uskonnon tentti, jonka kaikki linjat, ellejä ja alleja lukuunottamatta, tekivät samaan aikaan.

Tellit rakensivat kovaa vauhtia telttasaunaa ja paljua jo toista viikkoa, ja pääsimme niistä nauttimaan tytöt keskiviikkona ja pojat torstaina miesten illassa. Torstaina oli naisten ja miesten illat. Naistenillassa saimme kokeilla värikuulasotaa, suorittaa porakoneajokortin ja leikkiä yhdessä. Illan kruunasi salaattibuffet tunnelmallisessa ruokasalissa ja mukavassa seurassa.

Joukkuehenkeä värikuulapelin tiimellyksessä.

Miehet saunoivat ja uivat paljussa välillä kovastikin laulaen. Miesten ilta jatkui opiston kodalla nuotion ääressä makkaraa paistaen.

Huolella lämmitetty telttasauna ja lämpöä höyryävä palju.

Kaksi viikkoa meni taas nopeasti, ja nyt lähdemme syyslomalle ja viikon mittaiselle TOP- jaksolle.

Annika ja Tuomas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.