Viikko 41: Opistokalentereita ja lomille lähtöä

12.11.2021

Tällä viikolla on ollut odottavat ja haikeat tunnelmat lähestyvän syysloman vuoksi! Ohjelmaa on riittänyt ja kaikin puolin on ollut mukava viikko. Viikon aikana opistokalenterit saapuivat ja meille annettiinkin tehtäväksi myydä vähintään 15 kalenteria loman kuluessa!

 Opistolaiset ovat vihdoin päässeet käymään kaupassa luvan kanssa ja siellä onkin ahkerasti käyty, kuten Tipula C, joka pyöräili keskiviikko aamuna koko kämpän voimin kauppaan sumusta ja kylmyydestä huolimatta!

Sunnuntaina oli teemapäivä aiheesta ulkomaalaisena opistossa. Saimme ensin nukkua pitkään ja sen jälkeen herätä brunssille Amerikkalaisten tapaan. Oli pekonia, prinssinakkeja ja sämpylöitä ynnä muuta herkullista. Ulkomaalaiset opiskelijamme kertoivat kotimaistaan ja itsestään meille lisää. Lopuksi vielä kisattiin Kahootissa ja hetken kruunasi sketsi! 

Sunnuntaina oli myös emännän syntymäpäivät ja hän saikin monta monituista onnittelulaulua solukierroksella!

Keskiviikko oli myös tavallista opistoarkea: oppitunteja ja rentoa oleskelua! Illalla oli keskusteluilta aiheesta musiikki. Alustus oli hyvä ja keskusteluakin syntyi.

Torstaina kioskilautakunta järjesti ohjelmaillan. Kisasimme linjojen välillä erilaisissa kisoissa, oli karkin nappaamista ilmasta sekä aivan mainio ensitreffi-leikki! Tällä kertaa voiton vei luonto-ja erälinjalaiset, ja he pääsevätkin viettämään päärakennukseen loman jälkeen iltaa klo 22-23 kioskilautakunnan tarjotessa hyvää syömistä!

Torstai iltana saimme olla tunnin pidempään päärakennuksessa, koska ilta oli viimeinen ennen kahdenviikon lomaa. Päivystäjän huoneessa järjestettiin pikkujoulut ja siellä olikin paljon kävijöitä. Illalla oli vielä ulkona halirinki ja hyvästelimme toisemme!

Torstaipäivä oli ihana viimeinen opistopäivä ennen lomaa!

Perjantaina olikin aika lähteä pois opistolla. Aamun opistotunnin jälkeen siivottiin ja lähdettiin kohti kotia! 

Tunnelma opistolla oli haikea, mutta myös odottava tulevaa lomaa ja TOP-jaksoa kohti. Kahden viikon jälkeen itse kullakin oli varmasti jo ikävä kotia ja ystäviä!

-Ilona ja Atte

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.