Viikko 38: Mukava arki alkoi!

8.10.2020

Lauantaina pääsimme Nikon ja Eerikan kanssa kiertämään ensimmäisen kerran opiston tiloja. Kävimme ensimmäisenä iltana nelikkona tarkastamassa kaikki yleiset tilat ja solut.  Sunnuntaina oli ulkomaalaisten teemapäivä, jolloin jenkit, kanadalaiset sekä ruotsalaiset opiskelijat esittelivät itsensä ja hieman omaa asuinmaata.

Rauhaisa sunnuntai ilta saapui päätökseen ja oli meidän aika ottaa vastuu. Keskustellessa kavereista ja uskonelämän asioista saimme yhdessä nauraa ja jakaa oman elämämme ilon- ja surun aiheita.

Maanantaina kävimme pikkuporukalla jopoilla kaupassa.

Tiistai aamuna alkoi tellien 24h-leiri. Tellien tehtävänä oli rakentaa opistolaisille telttasauna sekä palju. Ylleillä 24h-leiri alkoi Hipporantaan siirtymisellä. Tavoitteena oli keksiä maailmaa mullistava liikeidea 24 tunnin aikana. Keskiviikko aamuna väsyneet ja huonosti nukkuneet yllit saapuivat opistolle ideat mielessään. Oli aika siirtyä saliin kuuntelemaan heidän esitykset. Liikeideoiden esittely suoritettiin englannin kielellä ja kaikki suoriutuivat hyvin. Voittajaksi suoriutui Eyessive. 

Keskiviikkoaamuna koko opisto määrättiin karanteenin omaiseen tilaan, sillä useat opistolaiset kävivät korona testeissä ja me odotimme niiden tuloksia. Tulokset olivat onneksi negatiivisia. Keskiviikkoiltana alkoi presidentinvaalit, ehdolla oli 13 innokasta opiskelijaa. Illan juontajina toimi Niila Pelkonen ja Kirsikka Lahtinen sekä heidän apuna oli vaalilautakunta. Jokaiselle ehdokkaalla oli 45min aikaa pitää pieni puhe, jossa he mm. esittelivät itseään. Tilaisuuden aluksi ja lopuksi lauloimme Finlandia-hymnin sellojen säestämänä.

Torstai-iltana antipassive järjesti opistolaisille ohjelmaa ja kaikilla tuli olla vaatteet nurinpäin.

                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Kuvassa ohjelmalautakunnan järjestämiä pihaleikkejä.

 

Jeremia ja Kristiina

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.