Viikko 41: Koeviikko

14.10.2010

Heti maanantaina, kun tulimme opistolle, meille selvisi opistopaidan väri. Samalla avasimme logon suunnitelukilpailun. Paras logo painetaan turkoosiin opistohuppariin. Äänestimme myös siitä, minne suuntaisimme opintomatkamme keväällä.

Tiistai aamuna herättyämme maa oli valkeana lumesta. Ensilumi sai kaikki iloiselle mielelle. Välituntisin olimme lumisotaa, johon osallistuivat melkein kaikki opistolaiset. Vaatteet kastuivat, mutta kaikilla oli hauskaa!


Koeviikolla ei iltaisin järjestetty mitään ohjelmaa. Päivät kuluivat kaikkien valmistautuessa tuleviin kokeisiin. Torstaina satoi uutta lunta sulaneen tilalle ja niin lumipallot lentelivät jälleen. Päivän lopuksi kokoonnuimme liikuntasaliin keskusteluiltaan, jota monet solut vielä jatkoivat keskenään omalla porukalla.

Emmi ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.