Viikko 41: Koeviikko

14.10.2010

Heti maanantaina, kun tulimme opistolle, meille selvisi opistopaidan väri. Samalla avasimme logon suunnitelukilpailun. Paras logo painetaan turkoosiin opistohuppariin. Äänestimme myös siitä, minne suuntaisimme opintomatkamme keväällä.

Tiistai aamuna herättyämme maa oli valkeana lumesta. Ensilumi sai kaikki iloiselle mielelle. Välituntisin olimme lumisotaa, johon osallistuivat melkein kaikki opistolaiset. Vaatteet kastuivat, mutta kaikilla oli hauskaa!


Koeviikolla ei iltaisin järjestetty mitään ohjelmaa. Päivät kuluivat kaikkien valmistautuessa tuleviin kokeisiin. Torstaina satoi uutta lunta sulaneen tilalle ja niin lumipallot lentelivät jälleen. Päivän lopuksi kokoonnuimme liikuntasaliin keskusteluiltaan, jota monet solut vielä jatkoivat keskenään omalla porukalla.

Emmi ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.