Viikko 41: Koeviikko

10.10.2013

Saavuimme maanantaina virkeinä ja ilosina rakkaaseen opistokotiimme.

Suurin osa opistolaisista vietti viikonloppua Oulussa, jossa oli suuret syysseurat. Saimme myös käydä erään opistolaisen kotona iltakylässä – oli kivaa laulaa yhdessä!

IMG_3053

Tämä viikko on mennyt suurimmalla osalla opistolaisista lukiessa kokeisiin, koska on koeviikko. Oppilaat ovat auttaneet toisiaan kokeisiin valmistautumisessa.

IMG_7328

Lauantaipäivän teemana on erilaisuus. Teemapäivän järjestäjän apuna on tukioppilaslautakunta.

Sunnuntaina lähdemme linja-autolla Vaasaan ja Seinäjoelle esittelemään opistoamme. Olemme harjoitelleet esittelyä varten lauluja ja jokaisesta linjasta on valittu opiskelija kertomaan linjastaan, oppilaat kertovat myös valinnaisaineista.

IMG_7304

On ollut aivan huikeeta kierrellä soluissa ja nähdä myös muiden opistolaisten soluelämää. Kiitämme kaikkia tästä mukavasta viikosta.

Jätämme tehtävämme tulevan isännän ja emännän käsiin.

Lina ja Antti

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.