Viikko 40: Tätilä otettiin käyttöön

7.10.2016

Kulunut viikko on ollut hieman rauhallisempi. Opistoelämä rullaa ja Tätilässä oli tarjolla kahvia ja pullaa. Telttasauna ja palju on saatu työn alle.

Remontissa ollut Tätilä A valmistui vihdoin. Osa Jussilassa asuneista tytöistä pääsi muuttamaan alkuviikosta sinne. Loput muuttavat kun Tätilä B saadaan valmiiksi. Tyttöjen tyhjäksi jättämä kämppä täyttyi Orpolassa asuneista pojista. Uusissa kämpissä on heti todella hyvä tunnelma. Näitä muuttoja oltiin odotettu.

img_20161006_235431

Remonttikurssilaiset aloittivat telttasaunan ja maailman suurimman paljun rakentamisen. Rakentamisessa on päästy hyvään vauhtiin ja sauna ja palju valmistuvat ensi viikolla.

Ilmapiiri opistolla on lepponen. Opistoelämä alkaa olla jo tuttua, mikä näkyy rennossa tunnelmassa. Yhteistä tekemistä on riittänyt. Esimerkiksi parina iltana ollaan kokoonnuttu lähes koko porukalla ulos leikkimään poliisia ja roistoa sekä lipunryöstöä.

_mg_6759

Isäntänä ja emäntänä olo on ollut mieluista. Soluissa on ollut mukava käydä ja meininki tuntuu olevan kohdillaan.
Kaisa ja Erkko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.