Viikko 40: Remppaamista ja juhlia

15.10.2021

Tällä viikolla noin 30 opistolaista ovat olleet vapaa-ajalla töissä alakerrassa purkamassa ryhmätyötiloja. Monilla opistolaisilla on ollut synttäreitä ja olemme juhlineet niitä kämpissä.

Maanantaina palasimme koti viikonlopulta opistolle. Vaihdoimme silloin isäntä- ja emäntävuoroja, ja kävimme jokaisessa kämpässä kierroksella ensimmäisen kerran. Tämä viikko oli erilainen ja osittain myös harvinainen, koska isäntä puhui ainoastaan englantia sillä hän oli kotoisin Amerikasta. Opistolaiset tykkäsivät tästä erilaisesta viikosta, sillä tällä viikolla pystyi erilailla tutustua amerikkalaisiin, ja monet oppivat englantia meidän vieraillessa soluissa. 

Tiistaina musiikkilautakunta järjesti meille musiikki-iltapalan. Siellä oli monia ihania hetkiä,ja oli mukava rauhoittua iltapalaa syödessä. 

Keskiviikkona oli pukeutumispäivä jolloin kaikki pukeutuivat yhteen valitsemaansa väriin. Keskiviikkona opistolla kävi myös sairaanhoitajia antamassa kaikille halukkaille korona-rokotuksia.

 

Torstaina vapaa-ajan lautakunta järjesti ohjelmalautaillan ja siellä oli linjakohtaisia kisoja, ja palkinnoksi mollit eli monialaisten opintojen linjalaiset pääsivät klo 22-23 kodalle.

Perjantaina oli luonto-ja erälinjan pitkäaikaisen entisen ohjaajan läksiäiset.Mieskuoro ja kamarikuoro esiintyivät juhlassa.

Lauantaina oli teemapäivä aiheesta erilaisuus. Me esimerkiksi katsoimme videon joka kertoi kehitysvammaisista lapsista ja heidän perheistään, ja kiersimme erilaisia pisteitä, missä esimerkiksi opettelimme käyttämään pyörätuoleja ja avustamaan sokeita. Illalla oli opiston opettajan Timon syntymäpäiväjuhlat, jossa kamarikuoro lauloi.

-Lyydia ja Davin

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.