Viikko 40: Remppaamista ja juhlia

15.10.2021

Tällä viikolla noin 30 opistolaista ovat olleet vapaa-ajalla töissä alakerrassa purkamassa ryhmätyötiloja. Monilla opistolaisilla on ollut synttäreitä ja olemme juhlineet niitä kämpissä.

Maanantaina palasimme koti viikonlopulta opistolle. Vaihdoimme silloin isäntä- ja emäntävuoroja, ja kävimme jokaisessa kämpässä kierroksella ensimmäisen kerran. Tämä viikko oli erilainen ja osittain myös harvinainen, koska isäntä puhui ainoastaan englantia sillä hän oli kotoisin Amerikasta. Opistolaiset tykkäsivät tästä erilaisesta viikosta, sillä tällä viikolla pystyi erilailla tutustua amerikkalaisiin, ja monet oppivat englantia meidän vieraillessa soluissa. 

Tiistaina musiikkilautakunta järjesti meille musiikki-iltapalan. Siellä oli monia ihania hetkiä,ja oli mukava rauhoittua iltapalaa syödessä. 

Keskiviikkona oli pukeutumispäivä jolloin kaikki pukeutuivat yhteen valitsemaansa väriin. Keskiviikkona opistolla kävi myös sairaanhoitajia antamassa kaikille halukkaille korona-rokotuksia.

 

Torstaina vapaa-ajan lautakunta järjesti ohjelmalautaillan ja siellä oli linjakohtaisia kisoja, ja palkinnoksi mollit eli monialaisten opintojen linjalaiset pääsivät klo 22-23 kodalle.

Perjantaina oli luonto-ja erälinjan pitkäaikaisen entisen ohjaajan läksiäiset.Mieskuoro ja kamarikuoro esiintyivät juhlassa.

Lauantaina oli teemapäivä aiheesta erilaisuus. Me esimerkiksi katsoimme videon joka kertoi kehitysvammaisista lapsista ja heidän perheistään, ja kiersimme erilaisia pisteitä, missä esimerkiksi opettelimme käyttämään pyörätuoleja ja avustamaan sokeita. Illalla oli opiston opettajan Timon syntymäpäiväjuhlat, jossa kamarikuoro lauloi.

-Lyydia ja Davin

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.