Viikko 41: Koeviikko

12.10.2012

Saavuimme maanantaina takaisin tänne opistokotiin virkeinä ja hyvillä mielin. Viime viikonloppulomalla meidän opistolaisten piti kerätä arpavoittoja tavara-arpajaisiin. Niitä tuli todella hyvin. Opistossa on levinnyt uusi villitys poikien keskuudessa, ja niinpä olemmekin nähneet useita muutaman millin sänkipäitä tällä viikolla.

Koeviikko on ohi, mikä oli aika hiljaista aikaa päärakennuksessa. Useimmat olivat lukemassa kokeisiin omassa solussa. Lauantaina meillä on melkein kaikilla uskonnon koe, johon osa on jo alkanut ahkerasti lukemaan.
Monella opistolaisella on ollut synttärit, joita on vietetty iltaisin soluissa yhdessä solulaisten kanssa. Emäntänä ja isäntänä on ollut todella mukavaa, koska on nähnyt muidenkin kuin oman solun iltaelämää. Pojilla oli ensimmäinen haastepeli jääkiekossa Haapajärven nuoria vastaan. Peli sujui voittoisissa tunnelmissa.
Lauantaina ja sunnuntaina teemana on jatkorippis, jota odotamme innolla…
Katja ja Jarno

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.