Viikko 41: Koeviikko

12.10.2012

Saavuimme maanantaina takaisin tänne opistokotiin virkeinä ja hyvillä mielin. Viime viikonloppulomalla meidän opistolaisten piti kerätä arpavoittoja tavara-arpajaisiin. Niitä tuli todella hyvin. Opistossa on levinnyt uusi villitys poikien keskuudessa, ja niinpä olemmekin nähneet useita muutaman millin sänkipäitä tällä viikolla.

Koeviikko on ohi, mikä oli aika hiljaista aikaa päärakennuksessa. Useimmat olivat lukemassa kokeisiin omassa solussa. Lauantaina meillä on melkein kaikilla uskonnon koe, johon osa on jo alkanut ahkerasti lukemaan.
Monella opistolaisella on ollut synttärit, joita on vietetty iltaisin soluissa yhdessä solulaisten kanssa. Emäntänä ja isäntänä on ollut todella mukavaa, koska on nähnyt muidenkin kuin oman solun iltaelämää. Pojilla oli ensimmäinen haastepeli jääkiekossa Haapajärven nuoria vastaan. Peli sujui voittoisissa tunnelmissa.
Lauantaina ja sunnuntaina teemana on jatkorippis, jota odotamme innolla…
Katja ja Jarno

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.