Viikko 40: Jatkoripari ja liikunnan iloa

3.10.2013

Lauantaina oli vuorossa Räisälänmäen maraton. Koimme suurta liikunnan riemua, kun jokainen osallistui parhaaksi katsomalleen matkalle kävellen tai juosten. Maratonilla oli myös muita juoksijoita opistolaisten lisäksi. Illalla oli vuorossa poikien sählypeli, joka opistolaisten kovasta taistosta huolimatta päättyi tappioon.

DSC_0090

Sunnuntain teemana oli jatkoripari. Muistelimme omia ripareita, lauloimme rippilaulujamme ja kuulimme SRK:n toiminnasta. Sunnuntai-iltana lellit lähtivät metsästysretkelle Perhoon ja palasivat luonnossa virkistyneinä takaisin opistolle tiistaina.

DSC_0534

Maanantai-iltaa opistolla vietettiin erilaisten yhteishenkeä kohottavien leikkien parissa.

blogi kuvat 228

Torstai-iltana opiston päärakennuksessa oli säpinää, kun lähes kaikista lautakunnista otettiin valokuvat opistoesittelyä varten. Myöhemmin illalla meillä oli oman väen keskusteluilta, jossa saimme keskustella monista meille ajankohtaisista asioista rehtorimme alustuksen jälkeen. Oli mukava, kun monet opistokaverit rohkenivat pitää puheenvuoroja.

blogi kuvat 106


Viikko on mennyt mukavasti kierrellen toisten soluja ja tutustuen uusiin ihmisiin. Opistolaisten viikko on täyttynyt koulutyön parissa, sillä ensi viikolla meitä odottaa koeviikko. Jätämme opistokodin kurssilaisten haltuun ja maanantaina palaamme iloisina rakkaaseen opistokotiin.

Kiitokset mahtavasta viikosta opistolaisille, nähdään maanantaina!

Petra ja Samuli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.