Viikko 40: Jatkoripari ja liikunnan iloa

3.10.2013

Lauantaina oli vuorossa Räisälänmäen maraton. Koimme suurta liikunnan riemua, kun jokainen osallistui parhaaksi katsomalleen matkalle kävellen tai juosten. Maratonilla oli myös muita juoksijoita opistolaisten lisäksi. Illalla oli vuorossa poikien sählypeli, joka opistolaisten kovasta taistosta huolimatta päättyi tappioon.

DSC_0090

Sunnuntain teemana oli jatkoripari. Muistelimme omia ripareita, lauloimme rippilaulujamme ja kuulimme SRK:n toiminnasta. Sunnuntai-iltana lellit lähtivät metsästysretkelle Perhoon ja palasivat luonnossa virkistyneinä takaisin opistolle tiistaina.

DSC_0534

Maanantai-iltaa opistolla vietettiin erilaisten yhteishenkeä kohottavien leikkien parissa.

blogi kuvat 228

Torstai-iltana opiston päärakennuksessa oli säpinää, kun lähes kaikista lautakunnista otettiin valokuvat opistoesittelyä varten. Myöhemmin illalla meillä oli oman väen keskusteluilta, jossa saimme keskustella monista meille ajankohtaisista asioista rehtorimme alustuksen jälkeen. Oli mukava, kun monet opistokaverit rohkenivat pitää puheenvuoroja.

blogi kuvat 106


Viikko on mennyt mukavasti kierrellen toisten soluja ja tutustuen uusiin ihmisiin. Opistolaisten viikko on täyttynyt koulutyön parissa, sillä ensi viikolla meitä odottaa koeviikko. Jätämme opistokodin kurssilaisten haltuun ja maanantaina palaamme iloisina rakkaaseen opistokotiin.

Kiitokset mahtavasta viikosta opistolaisille, nähdään maanantaina!

Petra ja Samuli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.