Viikko 40: Hyvien tapojen viikko

7.10.2010

Lauantaina kävimme Oulun syysseuroissa tuomiokirkossa linja-autoilla koko opiston voimin. Saavuimme vasta myöhään illalla takaisin opistolle, koska yksi linja-autoista hajosi. Mahtavan iltapalan jälkeen juoksimme väsyneinä sänkyyn ja uni tuli heti! Sunnuntaina saimme nukkua pitkään ja päivällä kuulimme alustuksen hyvistä tavoista. Paneelikeskustelun jälkeen menimme ulos leikkimään tiedotuslautakunnan järjestämiä leikkejä. Illalla opistolla oli seurat.

Tämä viikko oli meille hyvien tapojen teemaviikko, joka tarkoitti sitä, että jokaiselle päivälle oli oma teemansa. Maanantain teemana oli tervehtiminen. Opiskelut opistolla jatkuivat reippaaseen tahtiin (siis kaikilla muilla paitsi lelleillä, jotka lähtivät jälleen kerran metsään käytännön opiskeluun).

llalla Sievin pojat kävivät pelaamassa sählyä ja sen jälkeen tukioppilaat järjestivät solujen välisen vierailuillan. Tukioppilaat arpoivat vierailevat solut, jolloin tuli mentyä kylään sellaisiin soluihin, joissa tavallisesti ei välttämättä tule vierailtua.

Tiistaina kiinnitimme erityistä huomiota hyvään kielenkäyttöön ja puhumiseen. Keskiviikon teemana oli hyvät ruokailutavat. Torstaina annoimme positiivista palautetta ja keskityimme toisten kehumiseen! Oppilaskunnan illassa Tipula A järjesti huikean ohjelmaillan. Illan lopuksi äänestettiin opistopaidan väristä. Äänestyksen tulos julkistetaan myöhemmin…

Riina ja Perttu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.