Viikko 4: Kotiväen päivä, ohjelmailtoja ja talviurheilua

25.1.2013

Viikonloppu alkoi sosiaali-ja terveysalan linjan opistoillalla, jossa saimme kuunnella ja seurata heidän runon lausumista, laulua ja sketsejä. Lopuksi saimme vielä hiljentyä kuuntelemaan tarinaa.

Lauantaina kotiväen päivänä sisarukset ja vanhempamme saivat vierailla opistolla. Aamulla opistolaiset saivat tutustua eri ammatteihin ammattien aamupäivässä, kun muutamien opistolaisten vanhemmat kertoivat omasta työstään. Vanhempien ja sisarusten saavuttua opistolle ohjelmassa oli tervetulotilaisuus, jossa esiintyi opiston kuorot ja soitinryhmä. Sen jälkeen oli alustus aiheesta ”Kodin ja opistokodin ihmissuhteet” ja  lopuksi sähly-ja lentopallopelit muun muassa sisaruksia vastaan.

Viikko 3 (117)

Samaan aikaan luonto-ja erälinjalaiset pitivät myyjäiset Reisjärven rauhanyhdistyksellä. Myyjäisten tuotoilla lellit turvaavat edessä olevan Lapin vaelluksensa. Sunnuntaina vietimme SRK-teemapäivää, jossa saimme kuulla Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistyksen toiminnasta, historiasta ja tavoitteista.

Viikonloppuna opistollamme järjestettiin Suomen historian kurssi, johon osallistuivat opistoiden amerikkalaiset opiskelijat. Jenkit näkivät kohtalotovereitaan ja saivat jakaa ilot ja surut omalla kielellään sekä nauttia opetuksesta omalla äidinkielellään.

kalastusta

Maanantaina jatkoimme innokkaasti opiskelua, paitsi luonto- ja erälinjalaiset, jotka lähtivät Vuohtojärvelle nostamaan verkkoja paikallisen ”kalagurun” johdolla. Erityisesti kasvatusalanlinjan opiskelijat olivat hyvillään, kun sairauslomalla ollut linjanohjaaja palasi töihin. Maanantaina illalla oli tyttöjen säbämatsi oululaisia vastaan, jonka opiston tytöt veivät jatkoajalla. Hyvä me!

Viikko 3 (184)

Olemme nauttineet täysin siemauksin aurinkoisista talvipäivistä laskemalla opistoparkissa, pelaamalla hankifudista ja lenkkeilemällä – opiskelua kuitenkaan unohtamatta ja vähättelemättä.

Torstaina kokoonnuimme auditorioon seuraamaan opistoneuvoston ohjelmailtaa. Siellä lautakuntien puheenjohtajat pistivät parastaan vitsien ja improvisaatioiden muodossa.

Linnea ja Jaakko

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.