Viikko 4: Valokuvausta ja ystävänpäivätapahtuman valmistelua

29.1.2010
Viime viikon puolella käväisi linja-autollinen opistolaisia Pihtiputaan ry:llä pistoesittelykeikalla. Ohjelmassa oli linjojen esittelyä, kuorojen laulua ja opistokuulumisia. Reissusta jäi hyvä maku seuraaviin kertoihin.
Uusi viikko lähti käyntiin opiskelujen parissa. Päivän päätteeksi saimme olla kannustamassa tyttöjen huikeaa sählymatsia, josta tytöt selvisivät hienosti. Tunnelma oli katossa pelin aikana ja sen jälkeen.
Tiistaina vastaanotimme viimein valokuvaajan paikalle. Valokuvaukset piti suorittaa jo syksyllä, mutta silloin riehui opistolla sikainfluenssa, joten päivää jouduttiin siirtämään. Kuvia räpsittiinkin koko päivä ja viimein saatiin kaikki linjat ja lautakunnat kuvattua.
Loppuviikolla oli tekemistä ystävänpäivätapahtuman suunnittelun parissa. Väkeä odotetaan tulevan reilusti ja vastuutehtäviä varmasti riittää kaikille opistolaisille. Odotettavissa on talviolympialaiset, erilaisia toimintapisteitä ja tietenkin kahvikupposet. Toivomme kaunista säätä ja iloista mieltä.
Nyt alkaa olla aika lähteä kurkkaamaan mitä kotiin kuuluu. Maanantaina sitten palataan taas iloisin ja virkistynein mielin takaisin opistolle. Niin ja tietenkin uusin voimin jatkamaan ystävänpäivätapahtuman järjestelyjä.

Minttuliisa ja Juha

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.