Viikko 4: Valokuvausta ja ystävänpäivätapahtuman valmistelua

29.1.2010
Viime viikon puolella käväisi linja-autollinen opistolaisia Pihtiputaan ry:llä pistoesittelykeikalla. Ohjelmassa oli linjojen esittelyä, kuorojen laulua ja opistokuulumisia. Reissusta jäi hyvä maku seuraaviin kertoihin.
Uusi viikko lähti käyntiin opiskelujen parissa. Päivän päätteeksi saimme olla kannustamassa tyttöjen huikeaa sählymatsia, josta tytöt selvisivät hienosti. Tunnelma oli katossa pelin aikana ja sen jälkeen.
Tiistaina vastaanotimme viimein valokuvaajan paikalle. Valokuvaukset piti suorittaa jo syksyllä, mutta silloin riehui opistolla sikainfluenssa, joten päivää jouduttiin siirtämään. Kuvia räpsittiinkin koko päivä ja viimein saatiin kaikki linjat ja lautakunnat kuvattua.
Loppuviikolla oli tekemistä ystävänpäivätapahtuman suunnittelun parissa. Väkeä odotetaan tulevan reilusti ja vastuutehtäviä varmasti riittää kaikille opistolaisille. Odotettavissa on talviolympialaiset, erilaisia toimintapisteitä ja tietenkin kahvikupposet. Toivomme kaunista säätä ja iloista mieltä.
Nyt alkaa olla aika lähteä kurkkaamaan mitä kotiin kuuluu. Maanantaina sitten palataan taas iloisin ja virkistynein mielin takaisin opistolle. Niin ja tietenkin uusin voimin jatkamaan ystävänpäivätapahtuman järjestelyjä.

Minttuliisa ja Juha

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.