Viikko 4: Sitä on sitä sinistä ja keltastaki

27.1.2011

Lauantaina saimme kotiväkemme vieraiksemme, jolloin näimme sisaruksia ja vanhempia. Alustuksen jälkeen pelasimme lentopalloa, äidit ja tytöt sekasakeilla ja isät vastaan pojat. Isät vei voiton kotiin, mutta sehän ei meidän poikia lannistanut, sillä olihan illalla vastassa vielä vanhat opistolaiset. Saimme kauan odotetut kelta-mustat peliasut näihin peleihin.

Opisto on siis täynnä Ruotsin värejä: keltainen peliasu ja sininen opistohuppari ovat kovassa käytössä. Samalla saatiin myös vihreät jäkispaidat.


Sunnuntaista tiistaihin osa porukasta puuttui opistokodistamme, sillä lellit eli luonto – ja erälinjan opiskelijat, olivat selviytymiskurssilla luonnon armoilla. Mukanaan heillä oli vain retkikeitin, puukko ja tulitikut, sekä nukkumista varten makuupussi. He väsäsivät lumikammit itselleen majaksi. Kahdenkymmenen tunnin jälkeen he saivat kaurapuuroa, joka oli kuulemma maistunut aivan ihanalta. Samana iltana heillä oli ”juhlat”, kun heidän linjanohjaaja kävi kaupassa hakemassa makkaraa, suklaata ja limonadia.

Tiistai-iltana Ranualta ja Jämsästä tuli muutamia oppilaita tukioppilaskoulutukseen. Opistolaiset ottivat heidät innolla vastaan järjestämällä kunniakujan ulko-ovelta ruokalan eteen. ”Mullikuoro” eli mieskuoro lauloi sammakkolaulun vieraiden saadessa murkinaa…Opistolaisten yhteishenki on parantunut entisestään, joten jatkamme samaan malliin!

Sarianne ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.