Viikko 4: Pipolätkää ja rentoa hengailua

4.2.2022
Tällä viikolla jäät ovat olleet hyvässä kuosissa ja pipolätkää on pelattu paljon.

Sunnuntaina oli opistoesittely ja seurat opiston Youtube-kanavalla. Esittelyssä kerrottiin Sulinjoista, valinnaisaineista ja oppilaskunnan toiminnasta. Välissä kuorot lauloivat. Illalla katsottiin seurat Reisjärven rauhanyhdistykseltä. 

Maanantaina muutamat opiskelijat leipoivat toisille opistolaisille pullia Jenni-kuraattorin kanssa. Pullan sai kioskista, kun kertoi yhden positiivisen asian. Se toi hyvää fiilistä iltaan. 

Tiistaina katsottiin vanhoja opistovideoita. Oli mielenkiintoista ja hauskaa nähdä mitä täällä on vuosia sitten tehty. Päivällä ulkoiltiin paljon ja oli aurinkoinen sää. Illalla näkyi revontulia edellisillan tapaan. Kämpissä oli alkuviikon hyvä fiilis. 

Keskiviikkona oli keskusteluilta aiheesta some ja viihde. Sali oli tunnelmallinen, opistolaiset istuivat ympyrässä kynttilöiden valossa ja kertoivat ajatuksiaan. Oli hyvää keskustelua! 

Torstaina oli Jennin järjestämä iltakylä. Ensiksi mentiin ulos pellolle nuotiolle, jonka jälkeen pääkkärissä syötiin hyvin ja laulettiin. Kaikilla oli tosi mukavaa ja ilta oli tunnelmallinen. 

Loppuviikosta opistolla oli rauhallista ja suurin osa opistolaisista oli kipeänä. Ulkojää on saatu valmiiksi ja opistolaiset ovat viihtyneet siellä hyvin. Koko viikon on ollut hyvät pelit! Pitkin viikkoa on kuvattu veelogia, se saatiin perjantaina julkaistua Youtubeen. Saunat ovat olleet koko viikon kovassa käytössä. Viikko on ollut kaiken kaikkiaan mukava ja erityinen! 

  • -Heidi ja Joona

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.